files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bezgólová remíza MFK Zemplín so Senicou

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v stretnutí 14. kola Fortuna ligy s tímom FK Senica 0:0. Zverenci trénera Antona Šoltisa sa v najbližšom zápase opäť predstavia na domácej pôde, keď v sobotu 5. novembra o 17.00 hod. privítajú v tabuľke posledné Zlaté Moravce.

V súboji dvoch tímov, ktoré sa tabuľkovo pri sebe, sa veľmi oku lahodiaci futbal nehral. Mohli za to viaceré faktory a z časti aj zlý terén, na ktorom sa kombinovalo iba veľmi ťažko. Lepšie začali Michalovčania. V piatej minúte ešte brankár Senice Šulla zasahovať pri hlavičke Škutku nemusel, no o päť minút neskôr už áno, keď si poradil so štipľavou strelou Stanislava Danka po rýchlom zahratom priamom kope a strieľanom centri Koscelníka. Po týchto dvoch momentoch sa osmelil aj hostia. Tí mohli skórovať zásluhou Miloša Kratochvíla, ktorý sa predral michalovskou obranou, jeho strela ale išla tesne vedľa Macejovej žrde. Následne sa michalovskou obranou predieral aj Daniel Turyna, jeho strela išla takisto vedľa michalovskej brány. Podobne pochodil na druhej strane aj Michal Sipľak, ktorého projektil minul tri žrde senickej brány. Najväčšia šanca prvého polčasu sa zrodila v 36. minúte a postarali sa o ňu domáci. Po rohovom kope sa lopta odrazila až k na hranici šestnástky stojacemu Podhorinovi, jeho strelu ale Šulla bravúrne vyboxoval.

V druhom polčase sa na trávniku udiali viaceré veci (nie len vinou hráčov...), ktoré pobúrili michalovské publikum. Veľmi dôležitý moment sa udial v 60. minúte, kedy Michalovčania prepadli v obrane a pri unikajúcom Weritonovi musel Koscelník zatiahnuť ručnú brzdu, za čo ho hlavný arbiter Mastiš poslal predčasne pod sprchy. Tento moment mal zmeniť priebeh stretnutia, no to sa nestalo. Tempo hry totiž síce aj o desiatich udávali domáci, Seničania boli totiž vpredu jaloví. Napriek tomu mohli trinásť minút pred koncom skórovať, odrazená lopta od Podhorína však tesne minula michalovskú bránu. V 81. minúte už hrali domáci iba o deviatich, keď červenú kartu videl aj ich kapitán Igor Žofčák. Hostia následne už prebrali iniciatívu a mohli aj skórovať. V 90. minúte sa totiž lopta odrazila až k Samuelovi Mrázovi, ktorého strela išla od brvna na bránkovú čiaru a následne ju Podhorin poslal do bezpečia. Zápas slabej úrovne tak inak ako bezgólovou remízou skončiť nemohol.

MFK Zemplín Michalovce - FK Senica 0:0
Žlté karty: 41. Škutka, 54. Sedlák, 54. Žofčák, 65. Sipľak, 88. Kushta - 54. Turyna, 76. Šulla.
Červené karty: 60. Koscelník, 81. Žofčák.
Rozhodovali: Mastiš - E. Weiss, Lieskovský.
Divákov: 1495.
MFK ZEMPLÍN: Macej - Koscelník, Podhorin, Sipľak, Qose - Sedlák - Žofčák, Danko (89. Grič), E. Mensah (79. Kušta) Kotora - Škutka (46. Kunca)
FK: Šulla - Kosorín, Březina, Pillár, Delgado (72. Mráz) - Kopičár (59. Gončar), Quaye - Kratochvíl, Ebwelle, Gutierre Weriton - Turyna



Uverejnené: 29.10.2016 19:48:49

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623