files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

AURA-SOMA – liečenie farbou, energiou rastlín a drahokamov

Vicky Wallová, autorka systému Aura-soma, sprvoti ani netušila, akú úžasnú terapiu svetu sprostredkúva. Je pravda, že liečenie farbami sa v dejinách ľudstva objavovalo už oveľa skôr, ale to, ktoré vstúpilo na scénu v roku 1984, je o niečom viac, ako len o farbách. Čo to teda Aura-soma je?

Aura označuje elektromagnetické pole, ktoré obklopuje každú bytosť. Nie každý ho, samozrejme, vníma. Citliví ľudia však vidia farby v aurickom poli človeka. Soma – znamená v starogréckom jazyku „telo“. Spojenie týchto slov charakterizuje terapiu, ktorá s pomocou farieb, ale aj energií minerálov, rastlín a éterických olejov lieči a harmonizuje nielen fyzické, ale aj jemnohmotné  telá - emocionálne, mentálne a duchovné roviny bytosti. Aura-soma sa opiera o poznatky čakrového systému, podľa ktorého sa v bioenergetickom poli človeka nachádza sedem hlavných centier – čakier a každá je vyjadrená určitou farebnou rezonanciou. Cez čakry prijímame, ale aj vysielame energie na základe našich pocitov, emócií a ak vznikne „porucha vo vysielaní“, spôsobená negatívnym zážitkom, duša všetko registruje a zapisuje. Čím silnejší blok či traumatický zážitok, tým hlbšie ho ukladá. Až tak hlboko, že si to človek vôbec neuvedomuje. Iba cíti, že mu niečo chýba k šťastiu, k vyrovnanosti, k harmónii so sebou i svetom, k láske vo vzťahoch – k slobode. A to všetko dokáže aura-soma preliečiť a harmonizovať.  Táto farebná reč duše pomáha človeku s jeho aktívnou účasťou na nájdení miesta v živote, na naplnení jeho zmyslu a poslania. A čo je na tejto terapii úžasné – sami sa aktívne podieľate na svojom liečení! Nie lekár, nie liečiteľ, nikto vám nedá do ruky fľaštičku na užívanie. Vy si ju vyberiete, podľa svojho pocitu, vlastnej intuície. Vaša duša sa naladí na to, čo potrebuje, vyjadrí to cez farbu, po ktorej siahne vaša ruka, a preto je spätná väzba taká hlboko liečivá a harmonizujúca. Človek nachádza sám seba, vďaka aura-some rozumie sebe i druhým, vie sa pozrieť i na negatívne stránky svojej bytosti a čo je dôležité, dokáže ich prijať – a tým uvoľniť...

AKO AURA-SOMA LIEČI?
Equilibrium

Hlavnou zložkou systému Aura-soma je equilibrium, ktorého spodnú časť tvorí voda a nad ňou je olejová zložka – v pomere 1:1. V aktuálnej sade je 108 farebných fľaštičiek, z nich každá obsahuje okrem farby, respektíve kombinácie farieb, aj energie kryštálov, minerálov a rastlín. Ak sa na flakóny pozrie naraz desať ľudí, určite to pre každého bude pastva pre oči, no zároveň každého oslovia iné farebné kombinácie. Prečo je to tak? „Ste farbami, ktoré si vyberáte,“ vyhlásila Vicky Wallová a jej slová už roky potvrdzujú terapeutické skúsenosti. Reč farieb vo vašom výbere o vás vypovie nesmierne veľa - bez akýchkoľvek slov odhalí to, čo vaša duša tak dobre kedysi v bolesti ukryla. Priťahuje vás ružová farba, alebo ju naopak nemôžete ani vidieť? Jedno i druhé svedčí o tom, že máte problém s témou sebaprijatia, s témou lásky, jej dávaním a prijímaním. A že sa to zablokovalo vo vašej druhej čakre... Sebaprijatie je kľúčom k tomu, aby sme mali radi sami seba, a potom môžeme dávať a prijímať aj bezpodmienečnú lásku vo vzťahoch.

Vyberiete si farebnú kombináciu, ktorá vás z vášho výberu najviac ťahá a od tohto momentu ste „jedno telo, jedna duša“. Skutočne. Equilibrium pôsobí cez fyzické telo (farebnú zmes oleja a vody si natierate na príslušnú časť tela dvakrát denne, ráno a večer) a postupuje ďalej na elektromagnetické, éterické a astrálne telo. Lieči do hĺbky. Hľadá bloky, vyťahuje bolesť a náramne nám od nej uľaví. Duša pookreje a fyzickému telu to pomôže od choroby. Lebo príčina chorôb začína v hlave... Equilibrium v nás zároveň otvára nové možnosti, nové talenty, nové schopnosti, ktoré sa nevedeli predrať k aktivite, pretože istá prežitá skúsenosť tomu bránila. Človek sa zrazu cíti voľnejší, odvážnejší, kreatívnejší...

Pred použitím flakónu obe zložky pretrasiete, zmiešate, potom nanesiete na telo, čím látky equilibria prenikajú cez pokožku do tela. Postupujú ďalej do lymfatického systému, odtiaľ do krvného obehu a nakoniec do jednotlivých orgánov tela. Aura-soma má predovšetkým liečivý a harmonizujúci účinok na všetky žľazy a hormonálny systém.

POMANDRE A KVINTESENCIE

Na podporu účinku equilibria, ale aj samostatne, si môžete vybrať zo sady 15 pomandrov a 15 kvintesencií. Na rozdiel od flakónu sa nenanášajú na fyzické telo, ale kvapnete si tri kvapky do dlane (pomander), alebo na zápästie (kvinesencia) a vnesiete ich do svojej aury ako čistú energiu a krásnu vôňu. Pomandre a kvinesencie obsahujú  totiž aj éterické oleje a vyberajú sa nielen podľa farby, ale aj podľa arómy.

Kedy si vybrať pomander a kedy je vhodnejšia kvintesencia? Pomander pôsobí na elektromagnetické pole človeka. Poskytuje ochranu pred negatívnymi vplyvmi v téme príslušnej farby a takisto harmonizuje túto oblasť. Cez elektromagnetické pole ide jeho vplyv aj na fyzické a ďalšie jemnohmotné telá.  Vicky Wallová vytvorila pomandre na ochranu ľudí, ktorí sú v procese otvárania sa. Pri ich výrobe použila výťažky zo 49 bylín, ako prvý uzrel svetlo sveta biely pomander, ktorý má veľmi silný čistiaci, dezinfekčný účinok. Kvinesencie majú jemnejšie vibrácie, pôsobia na úrovni astrálneho tela a sú veľmi vhodné a účinné pri meditácii. Nesú mená Majstrov a ich energiu, takže nám pomáhajú nájsť svojho vnútorného majstra. Pomáhajú človeku spojiť sa s liečiteľom vo svojom vnútri.
Pomocou pomandrov a kvintesencií môžete čistiť a harmonizovať aj priestory. Okrem flakónov, pomandrov a kvintesencií ponúka aura-soma ešte ďalšie produkty, ako sú farebné esencie (pôsobia na energetickej úrovni medzi equilibriom a pomandermi a kvintesenciami), archanjelské esencie a kondicionéry priestoru.                                                                                                                                                                    Elena Bindasová, BioDobrotka



Uverejnené: 04.06.2010 14:30:05 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.