files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla si pred šlágrom s Detvou schuti zastrieľala

Po bolení brucha prišli gólové hody. Michalovskí hokejisti si dva dni potom, čo sa natrápili na víťazstvo s Trnavou (2:1), schuti zastrieľali. Odniesla si to Považská Bystrica, ktorá pri Laborci prehrala 1:10. Michalovčania si tak vylepšili náladu na nedeľňajší šláger, v ktorom v tradičnom čase od 17.00 hod. privítajú Detvu. Tá doma rozstrieľala Trnavu 11:1 a v nedeľu sa teda máme na čo tešiť!

Hokejisti HK Dukla Michalovce si aj v druhom domácom zápase v rade pripísali na svoje konto povinné tri body. Tentoraz sa na nich nenatrápili tak, ako v stredu proti Trnave a prakticky už po prvej tretine si spravili pohodovejší zápas, ktorý nakoniec doviedli do vysokého víťazstva 10:1. „Každý zápas je taký, aký si ho urobíme. Proti Považskej Bystrici sme dali rýchle góly, ktoré rozhodli. Po prvej tretine sme viedli 2:0, zápas držali pevne v rukách a mali na hokejkách pohodu. Vtedy sa vždy hrá lepšie. Šance sme mali aj v stredu proti Trnave. Nepremenili sme ich, tak sme sa trápili, dnes to bolo iné,“ rozhovoril sa dvojgólový strelec „vojakov“ Marcel Baláž. Na jeho slová nadviazal aj takisto dvojgólový Gleb Lušnikov. „Tréner nás nabádal pred začiatkom, aby sme súpera nepodcenili a hrali ako proti tímu, ktorý je na špici tabuľky. Aj preto ten dobrý začiatok z našej strany. Vedeli sme, že keď dáme rýchle góly, nebudeme sa trápiť tak ako v stredu proti Trnave. Vyšlo to a my sme tak mohli ušetriť sily na nedeľu, kedy nás čaká Detva,“ podotkol ruský „bombardér“ v službách michalovskej Dukly.

Michalovčania tak nepripustili podobný scenár, ako v prvom kole, kedy Považanom na domácom ľade šokujúco podľahli 1:3. „Považská Bystrica tu vtedy prišla s myšlienkou, že nemá, čo stratiť. Takého zápasy sú pre tím, ktorý chce útočiť niekedy najťažšie. Je to vždy o prvých góloch. Keď ich favorit dá, netrápi sa. My sme ich vtedy nedali. Na druhej strane, oni sa presadili hneď z prvej šance. Na naše hokejky sa vkradla nervozita a sami ste videli, ako to skončilo. Ak sa však pýtate, či nás táto prehra pred samotným stretnutím mátala, to určite nie. Každý zápas je totiž iný. Vtedy to bol začiatok sezóny, teraz sme už rozbehnutí a dovolím si tvrdiť, že aj zohratejší,“ podotkol Marcel Baláž, ktorý v piatkovom zápase ku dvom gólom pridal aj jednu asistenciu.

Budiš I. hokejová liga má v tomto týždni naplánované až tri kolá. Michalovčania všetky zápasy odohrajú na vlastnom ľade. Po súperoch z druhej polovice tabuľky ich v nedeľu čaká diametrálne odlišný súper, aktuálne druhá Detva. „Na zápas s nimi sa musíme dobre pripraviť. V pamäti ešte stále máme, ako sme s nimi v druhom kole doma prehrali,“ uviedol k nedeľňajšiemu šlágru Marcel Baláž. „Ide o veľmi nepríjemného súpera, ktorý nepredá kožu lacno. Už od začiatku týždňa myslíme práve na Detvu, ktorej chceme vrátiť domácu porážku. Urobíme preto všetko, aby sa tak stalo,“ nadviazal na Balážové slová Gleb Lušnikov.

Peter Brendza



Uverejnené: 05.11.2016 09:48:01 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.