files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla zvíťazila v Skalici po samostatných nájazdoch

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v stretnutí 21. kola Budiš I. hokejovej ligy na ľade HK Skalica 3:2 po samostatných nájazdoch. Góly do siete Skaličanov zaznamenali Martin Drotár a Tomáš Banovský, rozhodujúci samostatný nájazd premenil Gleb Lušnikov. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa najbližšie predstavia doma, keď v piatok 11. novembra v tradičnom čase od 17.00 hod. privítajú vo východoslovenskom derby rozbehnutých prešovských "tučniakov".

Tréner michalovskej Dukly Miroslav Ihnačák urobil po prehre s Detvou v zostave "vojakov" niekoľko zmien. Po zranení Ladislava Ščurka presunul Romana Kohutiara a Ľuboša Fajčáka do tretieho útoku, ku ktorým pridal Ivana Brezniaka, ktorý prišiel do Michaloviec na striedavý štart z Liptovského Mikuláša, elitný prvý útok vytvoril z druhej formácie Banovský - Cútt - Baláž, ku ktorým pridal do obrany k Hančákovi aj navrátilca Šangina. Zápas lepšie začali domáci, ktorí sa v druhej minúte po góle Grmana ujali vedenia. Michalovčania odpovedali v osemnástej minúte presilovkovým gólom Martina Drotára. Druhá tretina vyšla lepšie "vojakom", ktorí sa po góle Banovského z 23. minúty ujali vedenia 2:1. To ale v tretej časti neudržali, keď v 45. minúte Vaškovič poslal zápas do predĺženia. V ňom sa o víťazovi nerozhodlo, na rad tak prišli samostatné nájazdy, v ktorých rozhodol o tom, že dva body putujú na Zemplín Gleb Lušnikov.

HK Skalica - HK Dukla Michalovce 2:3 po sam. nájazdoch (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)
Góly: 2. K. Grman (Brodek), 45. Vaškovič (Škápik) - 18. Drotár (Šterbák, Lušnikov) pres/1, 24. Banovský, rozhodujúci sam. nájazd Lušnikov
Vylúčení: 4:6. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Fridrich - Regec, Vyšný. Divákov: 538.
HK: P. Romančík - Škápik, P. Horváth, Mikéska, Pavešič, Grman, Drahorád, Kukliš, Gula - Vaškovič, Vereš, Janáč - Hluch, Kučera, M. Romančík - Dvonč, Brodek, Kellerstein - P. Kotzman, Halabrín, A. Kotzman.
HK DUKLA: Trenčan - Hančák, Šangin, Kubát, Šterbák, Poláček, Slimák, Buraľ, Dolgoš - Banovský, Cútt, Baláž - Lušnikov, Král, Drotár - Kohutiar, Fajčák, Brezniak - Schnelly, Verbický, Mesaroš.



Uverejnené: 09.11.2016 19:31:45 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.