files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Gólový koncert Dukly, v Martine vyhrala 6:2.

Hokejisti HK Dukla Michalovce zvíťazili v stretnutí 25. kola Budiš. I. hokejovej ligy na ľade MHC Martin B 6:2. Po dva góly do siete rezervy extraligistu zaznamenali navrátilec po zranení Ladislav Ščurko a Ľuboš Fajčák, po jednom góle pridali Marcel Baláž a Gleb Lušnikov. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa v najbližšom ligovom zápase predstavia doma, keď v piatok 25. novembra o 17.00 hod. privítajú vo východoslovenskom derby celok Spišskej Novej Vsi.


 

Ladislav Ščurko sa vrátil po zranení a hneď zaznamenal dva góly

Michalovčania nastúpili na ľade súpera, u ktorého sa iba pred deviatimi dňami na tri body poriadne nadreli, aj s motorom ofenzívy Ladislavom Ščurkom, ktorý sa vystrábil zo zranenia. A bol to práve on, kto v desiatej minúte otvoril skóre zápsu. Na jeho presná zásah síce odpovedal v štrnástej minúte domáci Šálka, no boli to Michalovčania, ktorí po prvej tretine viedli, keď v sedemnástej minúte presne namieril aj Ľuboš Fajčák. V 23. minúte síce Poliaček opäť vyrovnal, no bol to posledný vzdor martinských mladíkov proti lídrovi tabuľky. Ten totiž do konca druhej tretiny kontroval štyrmi gólmi v rade a de facto tak rozhodol, že tri body putujú na Zemplín. Postupne sa presadili opäť Ščurko s Fajčákom, na ktorých góly nadviazali aj Marcel Baláž s Glebom Lušnikovom. V tretej tretine sa už skóre nemenilo, a tak Michalovčania dokráčali k ďalšiemu cennému víťazstvu.

MHC Martin B - HK Dukla Michalovce 2:6 (1:2, 1:4, 0:0)
Góly: 14. Šalka (Jurášek, Uhrík), 23. Poliaček (Uhrík, Dírer) - 10. Ščurko (Schnelly, Fajčák), 17. Fajčák (Banovský, Polaček), 24. Ščurko (Schnelly, Slimák), 28. Fajčák (Slimák, Banovský), 32. Baláž (Fajčák, Polaček), 40. Lušnikov (Král, Drotár)
Vylúčení: 1:7. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Valach - Makúch, Drblík. Divákov: 83.
MHC B: Žingor - Burzík, Jendroľ, Rusina, Fabian, I. Štrbák, Mendel, Junas, Šmondrk - Dírer, Uhrík, Poliaček - Olejník, Jurášek, Šalka - Brveník, D. Babka, Sladkovský - Rudzan, N. Gašpar, Ferleťák.  
HK DUKLA: Trenčan (46. Dzúr) - Šangin, Hančák, Kubát, M. Šterbák, Poláček, Slimák, Boboš, Dolgoš - Banovský, Cútt, Baláž - Lušnikov, Král, Drotár - Schnelly, Fajčák, Ščurko - Kohutiar, Verbický, Mesaroš.



Uverejnené: 23.11.2016 19:45:14 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.