files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Fitness centrum R+R pripravilo Vianočnú akciu, ktorá sa neodmieta!

Ak uvažujete nad zmenou životného štýlu a rozhodli ste sa žiť zdravšie a aktívnejšie, alebo už teraz premýšľate nad novoročným predsavzatím, tak zbystríte pozornosť. Fitness centrum R+R, ktoré už takmer rok sídli v nových priestoroch (Štefana Tučeka – Pri Zekone), rozbieha Vianočnú akciu pre všetky ženy a mužov, ktorí sa rozhodli zmeniť svoj životný štýl.

Vstup do fitness centra zdarma
Práve mesiac december je obdobím, v ktorom mnoho ľudí uvažuje nad zmenou a plánujú si svoje záväzky do nového roka. Aj keď začať sa chystáme až po novom roku, práve december je vhodným obdobím na prvý krok. Minimálne z finančného hľadiska. Dôvod je nasledovný. Fitness centrum R+R sa rozhodlo 15.12.2016 (štvrtok) poskytnúť jednorázový vstup všetkým záujemcom úplne zdarma!

Príďte sa presvedčiť a otestovať kvalitu
Ak teda náhodou máte obavy či pochybnosti, alebo sa len chcete presvedčiť o kvalitách, práve tento deň máte možnosť otestovať si nové priestory, skvelé vybavenie a profesionálny prístup personálu úplne zdarma a nezáväzne. A aby toho nebolo málo, fitness centrum v tento deň poskytne všetkým záujemcom plošnú zľavu na permanentky – 20% Vo fitness centre R+R na vás okrem nových priestorov a milého personálu čaká tiež: osobný tréner, ktorý vám pripraví tréningový plán ušitý na mieru, ladies fitness, skupinové kurzy (yoga, pilates, jumping, piloxing a mnohé ďalšie), cross training, masážne štúdio (masáž chrbta, lymfodrenáž, športová masáž a ďalšie), solárne štúdio (vertikálne, horizontálne), nechtové štúdio (klasická a wellnes manikúra ...), fitness bar, detské centrum.

Zľavy a permanentky si môžete rezervovať osobne v mesiaci december 15.12.2016 (štvrtok) v priebehu celého dňa. Všetky potrebné informácie vám poskytne personál fitness centra na recepcii. Ak teda uvažujete o skutočnej zmene, mesiac december je tým správnym obdobím pre prvý krok. Pre viac informácii navštívte stránku rrfitness.sk alebo sa príďte presvedčiť osobne. Fitness centrum R+R nájdete v Michalovciach na ulici Štefana Tučeka 19 pri Zekone.



Uverejnené: 02.12.2016 09:12:07 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.