files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kaufland otvára druhý obchodný dom v Michalovciach

Spoločnosť Kaufland Slovenská republika v. o. s., otvára 15. decembra 2016 v Michalovciach druhý obchodný dom, a to na Humenskej ceste. Pôjde tak už o 61. predajňu, ktorú reťazec prevádzkuje na Slovensku. Vznikla v priestoroch bývalej Hypernovy, ktorá v Michalovciach zavrela prevádzku začiatkom leta tohto roku.

„Prvý michalovský obchodný dom je medzi zákazníkmi obľúbený, vracajú sa doň pravidelne už niekoľko rokov. Sme preto radi, že v Michalovciach môžeme otvoriť ďalšiu predajňu a priniesť zákazníkom nové nákupné možnosti, ako aj bohatú a pestrú ponuku potravinových a nepotravinových tovarov,“ povedal Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland Slovenská republika.

Obchodný dom Kaufland ponúka sortiment, ktorý uspokojí aj náročného zákazníka. Obzvlášť veľká pozornosť je venovaná čerstvému tovaru, ktorý je zákazníkmi dlhodobo veľmi pozitívne hodnotený. Ťažiskovým bodom je oddelenie ovocia a zeleniny, ktoré je denne zásobované čerstvým tovarom. Zákazníci v ňom nájdu stály aj sezónny tovar - od tradičnej domácej zeleniny, cez špeciálne a v súčasnosti veľmi obľúbené balené šalátové zeleniny, až po exotické ovocie. V oddelení obslužných pultov si zákazníci môžu vybrať z celého radu mäsových špecialít určených na pečenie, dusenie alebo grilovanie. Nájdu tu údeniny, lahôdky domácej a medzinárodnej kuchyne, rôzne druhy syrov, šalátov aj rôzne pochúťky pre gurmánov. Okrem potravinového sortimentu Kaufland ponúka aj kvalitný a cenovo výhodný tovar v oddeleniach domácich potrieb, textilu, elektra, papiernictva a hračiek, ďalej sezónne výrobky a akciový nepotravinový tovar, ktorý sa každý týždeň mení. Zrekonštruovaná budova, v ktorej Kaufland otvára novú prevádzku, disponuje predajnou plochou 2 438,5 m2 a kapacitou okolo 239 parkovacích miest. Areál nového obchodného domu Kaufland sa rozprestiera na pozemku s celkovou rozlohou 17 827 m2, zastavaná plocha z toho predstavuje 5 055,4 m2. Prevádzka nového hypermarketu vytvorila približne 70 pracovných miest a okolo 20 brigádnických pozícií. Zamestnanci sú prevažne z blízkeho okolia predajne. Spoločnosť Kaufland tak opäť potvrdzuje, že patrí k najväčším a najstabilnejším zamestnávateľom na Slovensku.

Spoločnosť Kaufland

Spoločnosť  Kaufland patrí k lídrom medzi obchodnými reťazcami a v súčasnosti prevádzkuje viac ako 1 150 samoobslužných obchodných domov v Nemecku, Českej republike, Poľsku, Chorvátsku, Rumunsku, Bulharsku a na Slovensku. Obchodné domy  Kaufland ponúkajú veľa rôznych značkových produktov, atraktívne privátne značky a širokú škálu regionálnych produktov. Spoločenská zodpovednosť a ochranu životného prostredia je neoddeliteľnou súčasťou korporátnej politiky Kauflandu. Viac informácií na: www.kaufland.sk.

Tlačová správa



Uverejnené: 15.12.2016 13:22:19 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.