files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Opäť prepad stávkovej kancelárie

V piatok večer, desať minút pred záverečnou prepadol neznámy muž stávkovú kanceláriu na Štefánikovej ulici v Michalovciach. Je to už jej druhý prepad za posledné štyri mesiace.


V tom čase sa tam už nenachádzal žiaden zákazník iba jej dve zamestnankyne, ktoré sa chystali pred ôsmou hodinou zatvoriť stávkovú kanceláriu. Jedna pracovníčka dávala dole z tabúľ kurzové lístky a druhá vypínala televízor.  Muž podľa zamestnankýň pokojne vošiel dnu a správal sa suverénne. Pravú ruku mal zastrčenú vo vrecku, takže sa im zdalo, že na nich mieril zbraňou. Či tam mal naozaj zbraň je však otázne. Povedal pracovníčka, aby boli ticho a v tom prípade sa im nič nestane. Muž ženy potom zatlačil do miestnosti s trezorom a tie mu zo strachu o svoju bezpečnosť trezor otvorili a vydali mu hotovosť 605 €. Následne z miesta činu odišiel, no predtým im povedal, aby nevychádzali z miestnosti. V šoku a vystrašené pracovníčky potom, ako páchateľ odišiel zavolali políciu, ktorá začala okamžite prehľadávať okolie, no páchateľa sa im zatiaľ nepodarilo vypátrať.


Znovu lúpil ten istý páchateľ?

Jednoznačne sa to vylúčiť nedá. Tú istú stávkovú kanceláriu vylúpil neznámy páchateľ pred štyrmi mesiacmi. Tiež prišiel pred záverečnou, no vtedy sa tam nachádzala iba jedna pracovníčka. Muž mal na sebe podobne ako teraz na hlave kapucňu a bol zamaskovaný šálom. Údajne nebol ozbrojený a predavačku ani fyzicky nenapadol. Potom ako mu vydala finančnú hotovosť z miesta činu ušiel. Nie je teda vylúčené, že sa môže jednať o rovnakého páchateľa.         (vk)



Uverejnené: 11.06.2010 09:32:44 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.