files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dva dôležité body Dukly v Topoľčanoch

Hokejisti HK Dukla Michalovce si v piatkovom stretnutí 33. kola Budiš I. hokejovej ligy na svoje konto pripísali tretie víťazstvo v rade, keď na ľade posilnených Topoľčian zvíťazili 4:3 po samostatných nájazdoch. Ba mohli vyhrať aj v riadnej hracej dobe. Po prvej tretine totiž viedli 2:0. Potom ale prišlo až deväť vylúčení, ktoré spôsobili, že domáci sa vrátili do zápasu a v tretej tretine sa im dvakrát podarilo zrovnať stav.

Na príliš veľa trestov sa sťažoval aj tréner Miroslav Ihnačák. „To sa nám nestalo prvýkrát! Pravidelne sa to opakuje, keď doplácame na viaceré fauly. Oslabovky nás stoja príliš veľa síl a videli sme to aj teraz, presilovky postavili Topoľčany za pre nás výborného stavu na nohy,“ rozhovoril sa tréner michalovskej Dukly, ktorý následne pokračoval v kritickom tóne. „V ďalších zápasoch sa jednoducho musíme hlúpych faulov vyvarovať. Súperov totiž takto staviame na nohy!“

Vzhľadom na priebeh zápasu, keď Michalovčania museli čeliť až deviatim presilovkám, čo sa prejavilo aj na počte striel na bránu (56:28), bol Ihnačák s dvoma získanými bodmi spokojný, „To áno, vzhľadom na priebeh zápasu, keď nás súper počas presiloviek viackrát zavrel do nášho pásma, som s dvoma bodmi spokojný. V prvej tretine sme hrali takticky veľmi dobre. Chlapci plnili všetko, čo sme si v šatni povedali a zaslúžene sme tak viedli 2:0. Potom ale prišli spomenuté presilovky súpera, ktoré ho naštartovali. S dvoma bodmi je určite spokojnosť, pretože z Topoľčian sa body ľahko nenosia,“ podotkol Miroslav Ihnačák. Ten mal v Topoľčanoch k dispozícii aj dve nové posily, útočníkov Alexa Výhonského a Martina Koutníka, ktorí do Michaloviec prišli zatiaľ na skúšku. Dvojicu útočníkov bude testovať aj v nedeľňajšom domácom zápase s rezervou Martina. „Čaká nás ďalší ťažký zápas, takže sa na súpera musíme dobre pripraviť. Martinská rezerva je síce na poslednom mieste, no v najvyššej súťaži je teraz prestávka a je dosť možné, že Martinčania k nám prídu aj s niektorými hráčmi prvého mužstva,“ uviedol k nedeľňajšiemu zápasu 34. kola Budiš I. hokejovej ligy, ktorý začína v tradičnom čase od 17.00 hod. Miroslav Ihnačák.

Peter Brendza



Uverejnené: 17.12.2016 14:08:55 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.