files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Banovský - Topoľčany 3:2

Hokejisti HK Dukla Michalovce sa postarali o ďalší víťazný obrat. Na domácom ľade v stretnutí 42. kola Budiš I. hokejovej ligy prehrávali s tímom HC Topoľčany po dvoch tretinách 0:2, no nakoniec vydolovali víťazstvo. V riadnom hracom čase dvoma gólmi vyrovnal Tomáš Banovský a v samostatných nájazdoch ten istý hráč rozhodol o tom, že extra bod ostáva "Vojakom". Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa najbližšie predstavia v stredu 11. januára v Martine, doma ich uvidíme v piatok 13. januára, kedy v tradičnom čase o 17.00 hod. privítajú Spišskú Novú Ves.

Pred preriedenými tribúnami sa v prvej polovici zápasu hral síce svižný hokej, no bez väčších šancí na oboch stranách. Aj preto si brankári dlhší čas držali čisté kontá. Prvú vážnejšiu šancu si domáci hokejisti vypracovali až v 25. minúte, keď obrane „Žochárov“ unikol Martin Drotár, ktorý ale samostatný únik do gólu nepretavil. Podobne dopadol o niekoľko desiatok sekúnd aj Radovan Cútt, Polačekovu strelu zastavila žŕdka. Za nepremenené šance prišiel „topoľčianský“ trest. Najskôr v 34. minúte v presilovej hre Ďurčo otvoril skóre a v 38. minúte v ďalšej presilovke skóroval aj Dominik Hegyi. Michalovčania tak museli v záverečnej časti otáčať dvojgólové manko. To sa im nepodarilo skresať v presilovke štyroch proti trom, no následne Tomáš Banovský aj napriek tomu, že bol faulovaný, dostal puk do siete. V ďalších minútach sa začal michalovský boj proti obrane hostí. Tá viackrát len tak - tak odolala, no nakoniec druhýkrát inkasovala, keď 36 sekúnd pred koncom brankára Račka opäť prekonal Tomáš Banovský. V predĺžení mali viac z hry domáci, gól ale nestrelili, o víťazovi tak museli rozhodnúť samostatné nájazdy. V nich bol úspešný v tretej sérii akurát Tomáš Banovský, ktorý tak zavŕšil svoje hetrik a rozhodol o tom, že dva body ostávajú na Zemplíne.

HK Dukla Michalovce - HC Topoľčany 3:2 po sam. nájazdoch (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0)
Góly: 43. Banovský (Cútt), 60. Banovský (Lušnikov, Ščurko), rozhodujúci samostatný nájazd Banovský - 34. Ďurčo (Hegyi, Podstavek) pres/1, 38. Hegyi (Podstavek) pres/1.
Vylúčení: 8:5, navyše Laššo (Topoľčany) 10. minút hrubosť. Presilovky: 0:2. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Švajka - Šoltés, Štofančík. Divákov: 410.
HK DUKLA: Trenčan - Dolgoš, Hančák, Kubát, Poláček, Boboš, Slimák, Buraľ - Banovský, Cútt, Baláž - Fajčák, Ščurko, Kohutiar - Lušnikov, Z. Král, Drotár - Výhonský, Mesaroš.
HC: Račko - Kohút, M. Král, Nitrianský, Ficel, Ďurič, Hrudík, Bystričan - Dobrý, Hegyi, Laššo, P. Šťastný, Hudec, Podstavek, Priganc, Šuba, Gašparovič, Pekarčík.



Uverejnené: 08.01.2017 20:16:45
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.