files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zlaté tri body Petrovčanov

Jarné futbalové výsledky piatoligového petrovského nováčika sú jedným z najpríjemnejších prekvapení jarnej časti súťaže. Mužstvo, ktoré počas väčšiny jesene malo na konte púhych šesť bodov, má skvelý finiš. Vyšperkovalo ho víťazstvami na mimoriadne horúcich pôdach Poproča a Sokolian. Dobrú formu potvrdilo aj v domácom súboji s Michaľanmi (2:0), ktoré po hernej stránke patria k najlepším účastníkom ligy.


Koncovka stále mrzí

„Preto nás výhra nad michalianskym kolektívom veľmi teší. Dali sme dva góly, no mohli sme vyhrať aj vyšším rozdielom. Koncovka je však obrovským problémom tohto tímu. Zdokonaľujeme ju aj v tréningu, ale verte, že nie je to len vec tréningového procesu, ale aj daností jednotlivých hráčov,“ objektívne hodnotil Jaroslav Komenda, lodivod Petroviec n/L.

Zatiaľ nekalkujú

„Hoci sme urobili ďalší veľký krok k záchrane, nemám chuť robiť žiadne kalkulácie. Zbytočne by nás rozptyľovali. Rátať sa bude až o týždeň, teda po záverečnom kole súťaže,“ prejavil zmysel pre pragmatizmus. Tým narážal predovšetkým na to, že jeho zverencov ešte čaká mimoriadne náročný duel v Cejkove. „Chceme tam uhrať tri body, no a potom už prídu okamihy pravdy,“ načrtol ďalší vývoj v súťaži. Jedna vec je dosiahnutie víťazstva, ďalšou situácia vo vyšších súťažiach. Aj preto, sú ešte tímy Petroviec n/Laborcom, Čiernej n/Tisou, ale aj iné kolektívy v poriadne zamotanej situácii. Koniec tohto týždňa bude pre nich teda ešte poriadne napätý.
                         
                        (janč)


 



Uverejnené: 15.06.2010 19:26:18 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.