files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vernon de Marco oficiálne hráčom Slovana Bratislava

Španielsky stopér s argentínskymi koreňmi Vernon de Marco definitívne opúšťa MFK Zemplín Michalovce a stáva sa hráčom Slovana Bratislava, kde bol v jesennej časti na hosťovaní. Predstavitelia oboch klubov našli v týchto dňoch spoločnú reč a následne došlo k dohode hráča s novým klubom, ktorá znie na tri a pol roka.

Rodák z argentínskeho Rosaria v Slovane hosťoval od septembra. Klub si ale na neho neuplatnil opciu, a tak sa na nový rok vrátil na východ republiky. Bolo však nepravdepodobné, že by jarnú časť strávil v MFK Zemplín. Vernon v najbližších dňoch odletí za svojimi staronovými spoluhráčmi na sústredenie do Turecka. „S Michalovcami, kde mal Vernon do konca aktuálneho ročníka platnú zmluvu, sme našli spoločnú reč a dohodli sa na jeho prestupe do Slovana. Rokovania s Michalovcami boli veľmi korektné. V tomto prestupe nejdeme do neznáma, keďže hráč už u nás na jeseň hosťoval. Počas hosťovania potvrdil potenciál svojho budúceho rastu a sme radi, že sa nám podarilo dotiahnuť jeho prestup do úspešného konca. K mužstvu sa na sústredení v Turecku pripojí v priebehu najbližších dní, najneskôr v pondelok,“ povedal pre skslovan.com viceprezident klubu Ivan Kmotrík ml.

Vernon de Marco sa preslávil aj gólom do siete Slovana Bratislava. Teraz už patrí belasým

Vernon de Marco prišiel do Michaloviec v roku 2012 a aj on navždy zostane napísaný v dejinách klubu, keď bol členom kádra, ktorý si vybojoval postup do najvyššej súťaže. V premiérovom ročníku Michalovčanom svojimi výkonmi a štyrmi gólmi pomohol k záchrane. Počas tejto sezóny sa už chcel posunúť ďalej. Najskôr bol na skúške v Levante, po tom, čo sa kluby nedohodli na odstupnom odišiel v závere prestupového termínu na hosťovanie práve do Slovana. V drese belasých na jeseň odohral trinásť zápasov a zaznamenal v nich jeden gól, paradoxne práve proti Michalovciam. „So Slovanom sme v týchto dňoch našli spoločnú reč a Vernon sa tak stáva ich hráčom,“ informoval nás športový riaditeľ MFK Zemplín Michalovce Marek Zahorčák.

Peter Brendza



Uverejnené: 20.01.2017 22:26:43 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.