files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vymenil Duklu za Duklu, s premiérou spokojný nebol

Takýto scenár napíše iba život. Odchovanec skalického hokeja Vladimír Lantoš sa po skončení v tíme Dukly Trenčín pobral na opačný kút Slovenska, do ďalšej Dukly, tentoraz michalovskej. Premiéru mal dvadsaťšesťročný útočník poriadne pikantnú. Nastúpil totiž proti materskej Skalici, proti ktorej pri výhre 6:4 zaznamenal jednu gólovú prihrávku.

Aj napriek výhre a tomu, že ho bolo na ľade spoločne s centrom Ščurkom a ďalším novicom Richardom Mrázom vidieť, rodený Záhorák spokojný nebol. „Z mojej strany to nebol ani štandardný výkon,“ sypal si popol na hlavu Vladimír Lantoš, ktorý dodáva. „Verím, že v ďalších zápasoch to bude už iba lepšie. Neviem čím to bolo. V Trenčíne som síce hrával menej, no na to sa vyhovárať nemôžem. Sám so sebou spokojný nie som, no tešia ma tri získané body. V ďalších zápasoch rozhodne chcem podať lepšie výkony.“

Michalovská Dukla sa v týchto dňoch poriadne posilnila. Vedenie podpísalo piatich hráčov, medzi nimi aj Lantoša. Ako nastalo spojenie medzi ním a „vojakmi“ „Ozvalo sa mi vedenie klubu, či nemám záujem sem prísť. Volal som s trénerom Ihnačákom, aj manažérom klubu. Presvedčili ma ciele tímu, ako aj to, že chcem hrávať viac, ako som hral v Trenčíne,“ podotkol dvadsaťšesťročný Lantoš, ktorého láka predovšetkým baráž o najvyššiu Tipsport ligu. „V prvom rade chcem pomôcť mužstvu. Budem rád, keď sa tak stane a bude sa mi tu dariť. Viem, že sa odo mňa očakávajú góly a ja verím, že ich dávať budem. Mužstvo je na vrchu tabuľky a je tu ambícia hrať baráž. Momentálne sa však na ňu ešte pozerať netreba, musíme ísť od zápasu k zápasu a v základnej časti skončiť čo najlepšie. V nedeľu nás čaká ťažký zápas v Prešove, ktorý môže veľa napovedať o celkovom umiestnení. Musíme ho teda zvládnuť,“ poznamenal bývalý hráč Senice, Popradu, Banskej Bystrice či Trenčína k osobným aj tímovým ambíciám.

Rodený Záhorák prišiel do michalovskej Dukly práve v čase, kedy majú jej hokejisti takzvaný „týždeň pravdy“. Ten zatiaľ zvládajú viac ako dobre. V stredu zvíťazili v súboji o druhé miesto v Detve 4:1, no a v piatok si zase poradili so štvrtou Skalicou, ktorú zdolali 6:4. Zostáva teda v nedeľu vyhrať na ľade Prešova a „týždeň pravdy“ bude stopercentný. „Sú to najťažší súperi v lige a my ich máme v priebehu piatich dní. Je to fakt ťažký týždeň. Na druhej strane, je tu dobré mužstvo a my sa nemôžeme pozerať na to proti komu nastúpime. Musíme sa snažiť víťaziť a o to nám pôjde aj v nedeľu v Prešove, kde chceme vyhrať takisto,“ dodal na záver Vladimír Lantoš.

Peter Brendza



Uverejnené: 28.01.2017 13:53:34 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.