files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V Dukle po tesnej prehre boj o druhú priečku nevzdávajú

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v piatkovom zápase 51. kola Budiš I. hokejovej ligy na ľade Topoľčian 2:3 a prišli tak o možnosť dostať sa na druhú priečku v tabuľke. Na nej je momentálne Detva s dvojbodovým náskokom a tri kolá pred koncom základnej časti sa teda črtá boj o čo najlepšiu pozíciu do play-off. Michalovčania sa už predstavia v základnej časti iba na domácom ľade, keď postupne privítajú Martin B (nedeľa 4. február o 17.00 hod.), Spišskú Novú Ves (streda 8. február o 17.00 hod.) a Trnavu (piatok 10. február o 18.00 hod.)

Opäť doplatili na rovnaké chyby

Keď chceli Zemplínčania ísť na druhú priečku, museli v Topoľčanoch bodovať naplno. A k tomu ani neboli ďaleko. Vo vyrovnanom zápase sa im dvakrát podarilo zrovnať stav, na gól Albína Podstavka z 58. minúty už ale odpoveď nenašli. „Opäť sme doplatili na rovnaké chyby, ktoré robíme už dlhšie. Boli sme veľa vylučovaní, takže rozhodla aj naša nedisciplinovanosť. Myslím si, že zápas to bol vyrovnaný, rozhodovali maličkosti. Remíza by bola podľa mňa zaslúžená, no žiaľ, dostali sme gól tesne pred koncom, na ktorý sme už nedokázali odpovedať,“ poznamenal k zápasu v Topoľčanoch kapitán HK Dukla Michalovce Marcel Šterbák. Aj keď Michalovčania po druhýkrát v rade nebodovali, boj o čo najlepšiu pozíciu pred play-off stále nevzdávajú. Aktuálne im patrí tretie miesto, s dvojbodovou stratou na druhú Detvu. „Situáciu v boji o druhé miesto už nemáme vo vlastných rukách. Hokej je však v tomto smere nevyspytateľný. My sa musíme sústrediť na naše zápasy a zvládnuť ich. Uvidíme, čo bude na konci. Netreba špekulovať, my musíme ísť do každého zostávajúceho zápasu s cieľom vyhrať. Až potom môžeme pozerať na to, či niekto z našich súperov zakopol,“ podotkol michalovský kapitán.

Trojzápasová domáca séria na záver

Hokejisti HK Dukla Michalovce zakončia základnú časť Budiš I. hokejovej ligy troma domácimi zápasmi v rade. V nedeľu privítajú rezervu Martina, v stredu Spišskú Novú Ves a v piatok Trnavu. „Čo sa týka nášho prvého súpera, ide o mladých chlapcov, ktorí dostávajú prvé šance v seniorskom hokeji. V týchto troch zápasoch si už chceme nacvičiť aj veci na play-off, aby sme do neho vykročili tou správnou nohou. Je dobré, že už nemusíme nikde cestovať. Teraz je len na nás dobre sa naladiť na rozhodujúcu časť sezóny. K tomu by bolo najlepšie zvládnuť všetky tri zápasy, čo nás čakajú a chytiť pred play-off víťaznú vlnu,“ dodal na záver Marcel Šterbák.

Peter Brendza



Uverejnené: 04.02.2017 13:32:02 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.