files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kvalitná masáž lávovými kameňmi dostupná už aj v Michalovciach

Dostane nás v chladných dňoch do pohody, urobí nás šťastnejšími, pohyblivými a dodá nám silu. Ten, kto si ju dopraje, zažíva pri nej blahodarné príjemné uvoľnenie. Rozžiari myseľ, dušu a povzbudí unavené a uzimené telo. Možno je najvyšší čas, aby ste aj vy začali uvažovať o tejto terapii, ak máte zablokovaný krk, chrbát, stavce, bolesť hlavy, únavu, stratu vitality, malátnosť, nervozitu a dokonca niektoré psychické problémy…

Príjemný pocit tepla, sily a vitality
Mnohí po masáži lávovými kameňmi nadšene konštatujú, že je veľmi príjemná – vyvoláva oveľa intenzívnejší pocit úľavy, pohody a relaxu ako klasická masáž. Niektorí vyhľadávajú masáž lávovými kameňmi kvôli príjemnému teplu, ktoré sa rozhostí po tele, ale aj duši. Iní zas hovoria, že po masáži hladkými kameňmi cítia, ako im začne prúdiť do tela pocit sily a vitalita… Čo presne vyvoláva tieto pocity? Je to samotná energia lávových kameňov, ktorá pochádza z vnútra zeme. Tieto kamene – čadiče boli sopečnou erupciou vyvrhnuté na povrch zeme a ochladené, čím sa v kameni uzavreli liečebné energetické vibrácie, ktoré skutočne liečia, regenerujú a uvoľňujú svalové spazmy. Ich blahodárne účinky poznali pred 5000 rokmi už starí Číňania a Mayovia.


Lávové kamene plné energie
Vibrácia kameňov je tak silná, že aj samotný terapeut pri masáži prijíma ich energiu a nemal by robiť viac ako dve masáže denne. Aký je rozdiel pri porovnávaní s bežnou masážou? Najpodstatnejší rozdiel je v príjemnom teple kameňov, ich energii, ale aj samozrejme v inej technike masáže. Mnohí sa domnievajú, že kamene sa iba prikladajú na telo a v tom spočíva celá masáž. Je to omyl! S kameňmi sa predovšetkým masíruje a zároveň sa aj prikladajú na telo.
Aké sú výhody masáže lávovými kameňmi:
● vyrovnáva energiu v tele
● stimuluje krvný obeh
● stimuluje lymfatický systém
● pomáha pri detoxikácii organizmu
● masáž zahrieva telo
● zvyšuje vitalitu

Kedy využiť masáž lávovými kameňmi:
● ak trpíte nespavosťou
● ak máte artritídu
● ak máte problém so studenými nohami
● ak máte bolesti chrbta

Ako prebieha masáž
Kamene sa ohrievajú v špeciálnej vaničke s 50-70 stupňovou teplotou, aby sa prehriali až do svojho stredu (tak vydržia dlhšie teplé). Masér ich z vaničky najprv vyberie, pár sekúnd schladí a až potom začne masírovať. Kamene sa počas masáže vkladajú na ruky a chodidlá klienta, a to pre lepší výhrevný efekt. Masáž chrbta prebieha takmer rovnako, ako počas klasickej masáže (akurát s tým rozdielom, že necítite dlane maséra ale kamene). Pred masážou sa na telo rozotrie masážny olej …

Masáž lávovými kameňmi si užite vo fitness centre R+R
Blahodárne účinky masáže lávovými kameňmi v Michalovciach si môžte užiť vo Fitness centrum R+R. K dispozícii je špeciálne vyškoleným personálom. Okrem masáže lávovými kameňmi sú v ponuke ďalšie masáže ako napríklad masáž chrbta a šije, masáž nôh alebo masáž tváre. Fitness centrum R+R nájdete na ulici Štefana Tučeka 19 (pri Zekone). Objednať sa na masáž môžte priamo na recepcii fitness centra R+R alebo telefonicky na čísle +421 911 601 701. Prajeme pekný zážitok a tešíme sa na vašu návštevu.



Uverejnené: 24.02.2017 13:41:06
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.