files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Cvičná firma RECYCLE, s.r.o. uspela na Burze príležitostí v Košiciach

Štvrtok 2. marca 2017 sa študentky Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Michalovciach, odboru manažment a služby cestovného ruchu – Ivana Šaffová, Nikoleta Novotňáková, Anna Besterciová a Natália Némethová pod vedením pedagógov - Ing. Anny Kostrejovej či Ing. Márie Dudovej zúčastnili na Burze príležitostí v Košiciach. Konala sa v košickej Kuntshalle a jej organizátorom bol Štátny inštitút odborného vzdelávania. Podujatie bolo zorganizované v rámci projektu Odborné vzdelávanie a príprava pre trh práce, ktorý je financovaný prostredníctvom Švajčiarskeho finančného mechanizmu.

Na podujatí sa prezentovalo 39 odborných škôl z východného Slovenska a traja zamestnávatelia, ktorí majú skúsenosti s duálnym vzdelávaním. SOŠ obchodu a služieb v Michalovciach patrila k školám, ktoré prišli prezentovať nielen cvičnú firmu, ale aj odbory, ktoré škola ponúka budúcim stredoškolákom. Súčasťou Burzy príležitostí bola okrem tlačovej konferencie a zaujímavých workshopov aj súťaž pre zúčastnené stredné školy a cvičné firmy. Súťažilo sa v dvoch kategóriách a to Inovácia a Atraktivita.

Inovácia bola určená špeciálne pre cvičné firmy. Odborná komisia zložená zo zástupcov ŠIOV hodnotila komplexnú prezentáciu cvičnej firmy – vizuál, slogan, logo, katalóg a vystupovanie zástupcov. Atraktivita bola určená pre všetkých vystavovateľov. Hodnotiteľmi v tejto kategórií boli návštevníci, ktorý prostredníctvom hlasovacích lístkov hlasovali za svoj najatraktívnejší stánok. Na Burze príležitostí sa zúčastnili s cvičnou firmou RECYCLE, s.r.o. Návštevníkom prostredníctvom ich výrobkov - ručne vyrobené stojany na perá, košíky, vence z papiera, maľovanie na sklenené fľaše, nádoby, šperky z drôtu, priniesli nové nápady, ako sa dá využiť odpadový materiál - sklo, drôt, alebo papier. Všetkých hlavne zaujali zelené pralinky z Matcha čaju, ktoré v rámci cvičnej firmy ponúkali ako „niečo malé navyše“. Nádherne vyzdobený stánok, zaujímavé ručne vyrobené produkty a pralinky zaujali komisiu natoľko, že získali 1.miesto v kategórii Inovácia. Ďakujeme vedeniu školy za možnosť zúčastniť sa tejto veľkolepej akcie. Veľké poďakovanie si zaslúžia aj p. učiteľky, ktoré nás pripravovali a dotiahli všetky detaily cvičnej firmy do úspešného finále.

Ivana Šaffová



Uverejnené: 09.03.2017 10:16:37 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.