files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kadeti HK Mládež remizovali s Prešovom, rozhodcovia v zápase udelili 337 trestných minút

Kadeti HK Mládež Michalovce remizovali v stretnutí 10. kola prvej ligy skupina Východ na domácom ľade s PHK Prešov 1:1. O ich jediný gól v stretnutí sa postaral v 35. minúte Jakub Ragan. Zápas bol zaujímavý tým, že po jeho skončení sa strhla hromadná bitka, po ktorej rozhodcovia udelili až 325 trestných minút, deväť trestov 5+DKZ a štyri tresty v hre. Zverenci trénera Tibora Tartaľa mali počas víkendu odohrať doma ešte aj duel s Dolným Kubínom, ten ale na zápas nepricestoval. Do konca súťaže odohrajú michalovskí kadeti ešter jeden súťažný duel, v piatok 24. marca sa o 16.45 hod. predstavia doma proti Trebišovu.

HK Mládež Michalovce - PHK Prešov 1:1 (0:1, 1:0, 0:0)
Góly: 35. Ragan (Ivaschenko) - 2. Lukošik (Tomaško, Neupauer).
Vylúčení: 2:4, navyše S. Polák, Šulof, Čollák, Ragan všetci 5+DKZ hrubosť, Gombár, Farkaš DKZ hrubosť, trest v hre - M. Sedlák, Budzák, J. Mihaľ, Tomaško, Lorinc všetci 5+DKZ hrubosť, Šándor, Hagen Strompf DKZ hrubosť, trest v hre. Presilovky a oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Vall a Pavlotty. Divákov: 103.
HK MLÁDEŽ: Gombár - Šeba, Š. Čollák, Horváth, Šulof, Kliaznika, S. Polák, Adámek - Ivaschenko, Ragan, A. Stripai - Hajnik, Opryska, Farkaš - A. Gavura, Ngyuen Tien, Stepanchenko - Šimko, Spišák, Kenderka.
PHK: Šándor - Tomaško, Lehotský, J. Mihaľ, Lorinc, Heidi Strompf, Budzák - Poklemba, Lukošik, Neupauer - Gašpar, Želinský, M. Sedlák - Hromják, Hagen Strompf, Slaninka - Gazdačko.



Uverejnené: 20.03.2017 09:55:41 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.