files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Piata domáca prehra Topolian

V záverečnom 30. kole III. futbalovej ligy Východ, Topoľany zavŕšili nevýrazné jarné domáce účinkovanie. Tentoraz vyšli naprázdno v súboji proti Stropkovu. To znamená, že odvetnej časti prehrali na domácej pôde až päťkrát. Napriek tomu, že oba tímy už nemali záchranárske starosti, diváci videli pomerne zaujímavý zápas.

 
Už v 2. minúte sa po prvýkrát menilo skóre duelu. Stropkovčan Porkolab prihral pred bránu Špilárovi a ten po chybe brankára Makeľa zabezpečil svojmu celku vedenie. V 10. minúte Praščák uvoľnil rýchlonohého Kandalu. Jeho strelu po zemi brankár Vateha odvrátil na roh. V 12.minúte Kapišovský v pokutovom území prepasíroval loptu na Porkolaba, ktorý zblízka mieril vedľa topolianskej brány. Po štvrťhodine hry Jakubčo vnikol do pokutového územia a zaznamenal druhý stropkovský gól. Dve minúty pred koncom prvej polovice duelu Zapotocký fauloval prenikajúceho Kozáka. Nariadený priamy kop Chovan po technickej strele zatočil k ľavej žrdi a znížil na 1:2. 
V 53. minúte Medvec zbehol po ľavej strane. Prihral Bujdošovi, ktorý loptu usmernil do siete - 1:3. V 55. minúte Kapišovský napálil loptu do brvna. O dve minúty domáci Praščák minul bránu po strele z priameho kopu. V 58. minúte aktívny Kozák poslal center do pokutového územia a Kandala na dvakrát poslal loptu za Vatehov chrbát - 2:3. V zostávajúcich minútach zápolenia sa Stropkovčania neúspešne pokúšali o zvýšenie náskoku. V poslednej minúte súboja sa v trme-vrme nepresadil Chovan.


Štatistika:

Topoľany - Stropkov 2:3 (1:2)

Góly: 43. Chovan, 58. Kandala - 2. Porkolab, 14. Jakubčo, 49. Bujdoš.
ŽK: Kopka, Tabaka, Jacko - Varga, Špilár, pred 150 divákmi rozhodoval Zvolánek.

Topoľany: Makeľ - Kopka, Žežulka, Chovan, Horňák - Jacko, Praščák, Tabaka, Kozák - Kandala, Talngai.

Stropkov: Vateha - Zapotocký, Teraz, Pavlík, Kaňuk - Medvec (72.Varga), Kapišovský, Jakubčo, Bujdoš - Špilár, Porkolab (58.Jenčo)
                                                           (janč)

 



Uverejnené: 21.06.2010 09:12:04 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.