files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Pohárový zápas so Slovanom jediným jarným domácim pre MFK Zemplín

Zemplín zažije ďalší futbalový sviatok! Už v utorok 4. apríla o 16.00 hod. sa totiž v Michalovciach uskutoční prvý semifinálový duel Slovnaft Cupu, v ktorom MFK Zemplín privíta najslávnejší slovenský klub Slovan Bratislava.  Ide oveľa, čo si uvedomujú aj v Michalovciach. „Pôjde pre nás o vrchol sezóny,“ vyjadril sa po postupe do semifinále tréner MFK Zemplín Anton Šoltis.

Zápasu dodá divácku vážnosť aj to, že pôjde o jediný domáci zápas „žlto-modrých“ v jarnej časti, keďže herná plocha prejde po tomto stretnutí rekonštrukciou. Pôjde o inštaláciu vyhrievania trávnika a takisto aj o realizáciu turniketového systému. Práve kvôli týmto dvom atribútom momentálne Michalovčania nespĺňajú prísne kritéria Únie ligových klubov a doma tak hrať nemôžu. A neodohrajú ani zvyšné zápasy v závere sezóny, v ktorých mali postupne privítať Dunajská Stredu (sobota 22. apríl), Žilinu (sobota 6. máj) a Slovan Bratislava (sobota 27. máj). „Rekonštrukcia trávnika sa posunula z februára a marca kvôli zmene vyhrievania z elektrického na plynové na neskorší termín. Kvôli tomu nebudeme môcť doma odohrať ani zostávajúce tri zápasy s Dunajskou Stredou, Žilinou a Dunajskou Stredou,“ uvádza sa v tlačovej správe na stránke michalovského futbalového klubu.

Permanentkárov odškodnia neskôr

Michalovský divák tak v tejto sezóne neuvidí až päť zo šestnástich fortunaligových zápasov. Zemplínčania totiž na začiatku jari už v Poprade privítali Trnavu a v Žiline v dohrávanom súboji jesenného osemnásteho kola Ružomberok. Nastáva teda problém pri tých, ktorí si zakúpili permanentky na celú sezónu. Za tieto neodohrané zápasy budú všetci držitelia permanentiek podľa zákona odškodnení. O spôsobe odškodnenia budú držitelia permanentiek informovaní pred skončením tejto sezóny,“ píše sa v tlačovej správe michalovského klubu, podľa ktorej permanentky na utorkový zápas so Slovanom platiť nebudú. „Fanúšikovia, ktorí si zakúpili permanentky na túto sezónu 2016/2017 sú oprávnení k vstupu na majstrovské zápasy našej najvyššej futbalovej súťaže Fortuna ligy. Permanentka túto sezónu a ani v minulosti neplatila na Slovenský pohár. Uvedomujeme si, že situácia, ktorá nastala okolo permanentiek je neštandardná. Od postupu Zemplína do semifinále Slovenského pohára sme počuli rôzne možnosti ako kompenzovať držiteľov permanentiek za tieto neodohrané zápasy Fortuna ligy týmto zápasom slovenského pohára. Po dlhej diskusii a zvážení všetkých „pre a proti“ sme sa rozhodli, že tento historický zápas Zemplína v Slovenskom pohári nebudeme kompenzovať z permanentiek, aby sme si spôsob odškodnenia držiteľov permanentiek neskomplikovali ešte viac. Veríme, že aj napriek tejto neštandardnej situácii prídu fanúšikovia podporiť svoj tím v boji o Slovenský pohár proti Slovanu Bratislava a pokúsiť sa o ďalší historický úspech Zemplína,“ dodáva sa v tlačovej správe MFK Zemplín.

Vstupenky v predpredaji od štvrtka

Keďže pôjde o jediný domáci zápas Michalovčanov v jari, očakáva sa solídna divácka návšteva. Vedenie klubu stanovilo ceny vstupeniek vo výške osem eur na kryté tribúny a šesť eur na nekryté tribúny. Dve eurá si zaplatia držitelia senior karty, ktorí budú mať miesto takisto na nekrytých tribúnach C a D, jedno euro s miestom taktiež na nekrytých tribúnach zaplatia ženy a taktiež držitelia preukazov ZŤP. „Predpredaj vstupeniek začne vo štvrtok 30. marca od 13.00 hod. až 17.00 hod. vo vstupnej hale štadióna. Pokračovať bude v rovnakom čase aj v piatok, ako aj v pondelok 3. apríla,“ uvádza sa ešte v tlačovej správe michalovského klubu.

Peter Brendza



Uverejnené: 29.03.2017 10:36:14 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.