files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín tesne prehral v Senici

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v súboji 25. kola najvyššej Fortuna ligy na trávniku FK Senica 0:1. O ich prehre rozhodol už v šierstej minúte Kratochvíl. Zverenci trénera Antona Šolitsa tak v tabuľke klesli na deviate miesto. Najbližšie sa predstavia doma, keď v utorok 4. apríla o 16.00 hod. privítajú v semifinále Slovnaft Cupu Slovan Bratislava.

FK Senica – MFK Zemplín Michalovce 1:0 (1:0)

Gól: 6. M. Kratochvíl

Rozhodovali: Ochotnický – Roszbeck, Barenčík, 973 divákov

FK: Plach – Šušolík, Ranko, R. Pillár, Kotula – Pajer (85. Kopičár) – Brigant, A. Kováč, M. Kratochvíl, B. Bališ (55. M. Kosorín) – O. Šašinka (41. Turyna)

MFK ZEMPLÍN: P. Macej – T. Sedlák, Kavka, Sipľak, Šimčák – Qose – I. Žofčák, Turík (64. S. Danko), Dimitriadis (80. Vajs), M. Koscelník – Kushta (57. Bragin)

Hlasy trénerov:

Miroslav Mentel, tréner Senice: „Počas reprezentačnej prestávky nám odišlo šesť hráčov reprezentovať. V rozpätí trinástich dní odohrali 19-roční chlapci až päť zápasov a dnes to bolo vidieť a trápili sa. Ja by som im len poďakoval, lebo išli na dno svojich síl.“

Anton Šoltis, tréner Michaloviec: „Neviem čím to je, ale v posledných zápasoch z každej prvej strely na bránku dostaneme gól a potom to musíme doťahovať. Po hernej stránke nemám chlapcom čo vyčítať, chýbal nám možno moment prekvapenia, mali sme dosť šancí, aby sme zápas zvrátili. Môžem len súperovi pogratulovať, zápas sa hrá na góly.“



Uverejnené: 01.04.2017 21:51:18 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.