files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Panta Rhei v Michalovciach, ľudia sú nadšení

Spoločnosť Panta Rhei otvorila 1. mája 2010 v michalovskom obchodnom centre Zemplín  svoju 22. pobočku na Slovensku a zároveň najväčšie kníhkupectvo na Zemplíne. Na ploche 350 m2 nájdu čitatelia širokú ponuku kníh rôznych žánrov pre všetky vekové kategórie.

Svoje si nájdu fanúšikovia beletrie, kníh z oblasti psychológie, pedagogiky, prírodných vied, medicíny, manažérskych a ekonomických publikácií, PC literatúry, sci-fi, cudzojazyčných učebníc, máp a turistických sprievodcov. Milovníci filmu a hudby si prídu na svoje pri výbere DVD a CD.

Kníhkupectvo sme navštívili aj my a porozprávali sme sa s niekoľkými zákazníkmi. Som unesený jeho veľkosťou, ” prezradil nám študent Mišo, ktorý sa nedávno vrátil zo štúdií v Hong Kongu,  „naposledy som tu strávil asi 3 hodiny. Viem tu prísť a jednoducho sa stratiť medzi takým množstvo kníh. Nedokážem odísť bez toho, aby som si nejakú nekúpil.” V predajni sme zastihli aj mamičku Annu s dcérkou: „Majú tu veľa detskej literatúry a pre malú tu viem nájsť skvelé rozprávky. Aj ona sa sem veľmi teší, lebo vie, že keď tu niečo kúpim, večer bude zaspávať pri novom príbehu.” Zaujal nás aj dôchodca Pavol, ktorý stal pri cudzojazyčnej literatúre: „Na staré kolená som sa začal učiť anglicky, majú tu veľmi dobrý výber učebníc. Okrem toho si tu vždy nájdem aj nejakú dobrú detektívku.”
Michalovské Panta Rhei je naozaj výnimočným kníhkupectvom, ktoré v našom regióne nemá obdobu. Po dlhšom čase tak už michalovskí študenti, žiaci tunajších škôl, ale aj tí, čo potrebujú odbornú literatúru,  za ňou nemusia dochádzať do vzdialenejších miest, či objednávať si ju prostredníctvom internetu. Navyše kniha je vždy pekným darčekom a dobrým spoločníkom a mnohí, nielen vášniví čitatelia hovoria, že  vôňa novej knihy je vskutku nenahraditeľná.     (mv)



Uverejnené: 22.06.2010 08:48:34 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.