files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín vo zvyšných zápasoch u súperov

To, o čom sa šuškalo už dlhšiu dobu, sa stáva realitou. Futbalisti MFK Zemplín Michalovce neodohrajú tri zostávajúce domáce zápasy na svojom štadióne, ale u súperov. Kvôli rekonštrukcii trávnika (tá by mala začať v máji) tak v dueloch s Dunajskou Stredou (sobota 22. apríl), Žilinou (sobota 6. máj) a so Slovanom Bratislava (sobota 27. máj) síce budú vedení ako domáci tím, no hrať budú u súperov.

"Po skúsenosti so zápasom s Ružomberkom v Žiline, na ktorý došla najnižšia návšteva v histórii ligy, je rozumnejšie odohrať zvyšné zápasy na ihriskách súperov, kde bude zaručená lepšia divácka návšteva. Únia ligových klubov na svojom zasadnutí odsúhlasila klubu MFK Zemplín Michalovce odohrať zostávajúce stretnutia sezóny 2016/2017 na ihriskách súperov, aj vzhľadom k tomu, že po odstúpení Myjavy v tomto prípade nebude narušená regulárnosť zostávajúcich tímov a snažíme sa vyjsť v ústrety fanúšikom aspoň jedného mužstva," odznela na oficiálnej stránke klubu, ktorý myslí aj na permanentkárov. Tí prišli o päť domácich zápasov. "Na všetky tieto „tri domáce“ zápasy majú držitelia permanentiek na Zemplín na túto sezónu vstup povolený do sektorov, vyhradených podľa pokynov usporiadateľa. V prípade nášho najbližšieho „domáceho“ zápasu s Dunajskou Stredou, je potrebné, aby sa držiteľ permanentky nahlásil na e-mail: scobik@mfkzemplin.sk do soboty 12:00 hod. že sa tohto stretnutia zúčastní, lebo len jeden vstup bude vyhradený pre permanentkárov Zemplína," pokračuje oficiálna stránka klubu.

MFK Zemplín Michalovce si uvedomuje, že zostáva zaviazaný fanúšikom Zemplína, ktorí si zakúpili permanentky. Odškodnenie za neodohrané zápasy na domácom ihrisku bude prebiehať po skončení aktuálnej sezóny nasledovnými spôsobmi:
1. Zľavou pri nákupe permanentky na nasledujúcu sezónu 2017/2018 (vo výške predmetného typu permanentky a s tým súvisiacou cenou za neodohrané zápasy jarnej časti 2017)
2. Výmenou za vstupenky na vybrané zápasy jesennej časti sezóny 2017/2018 (vo výške predmetného typu permanentky a s tým súvisiacou cenou za neodohrané zápasy jarnej časti 2017)
3. Vrátenie pomernej čiastky z ceny permanentky na Fortuna ligu zakúpenú na krytú alebo nekrytú tribúnu v hodnote 60 € resp. 40 €. Fanúšikovia budú za 5 neodohraných zápasov z naplánovaných 16, finančne odškodnení.
4. Fanúšikovia, ktorí nebudú chcieť využiť ani jednu z týchto možností sa stávajú dobrovoľnými darcami a podporovateľmi klubu, za čo im klub veľmi pekne ďakuje. Tieto prostriedky sa použijú na ďalší rozvoj mládežníckeho futbalu a akadémie Zemplína.



Uverejnené: 21.04.2017 17:25:45 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.