files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hladká prehra Michalovčanov pod Čebraťom

Futbalisti FK Zemplín Michalovce prehrali v zápase 29. kola Fortuna ligy na pôde MFK Ružomberok 1:3, keď ich jediný presný zásah zaznamenal v 80. minúte Filip Serečin. Zverenci trénera Antona Šoltisa budú v hre najbližšie v sobotu 6. mája, kedy budú síce písaní ako domáci tím, no predstavia sa na ihrisku nového majstra MŠK Žilina.

Prvá dvadsaťminútovka patrila hosťom. Tí boli v útočnej fáze aktívnejší a dvakrát mohli otvoriť skóre. V štrnástej minúte napriahol spoza šestnástky Martin Koscelník a jeho dobre mierený projektil tesne minul tri ružomberské žrde. Medzi tie síce trafil v dvadsiatej minúte po výbornej kombinácii Filip Serečin, brankár Macík ale bol na mieste a jeho tvrdú strelu na dvakrát kryl. Ružomberčania odpovedali rýchlou kombináciou v 22. minúte, kedy Gál Andrezly našiel v pokutovom území Faška, no ten mieril iba do Patrika Maceja. Peter Gál Andrezly bol naďalej pri chuti. Po ďalšej kombinácii v strede poľa sa dostal na hranici šestnástky k lopte a jeho strela iba tesne minula brvno michalovskej brány. Kľúčové momenty zápasu sa odohrali krátko po uplynutí pol hodiny hry. V 32. minúte bol ošetrovaný michalovský stopér Peter Kavka a presilovku domáci dokonale využili, keď sa po centri z pravej strany presadil Jakub Mareš. O päť minút neskôr už bol rozdiel v skóre dvojgólový, keď sa po spolupráci s Michalom Faškom presadil Tomáš Ďubek.

Domáci futbalisti pokračovali v aktivite aj na začiatku druhého polčasu. Najskôr Nagyova strela v 50. minúte iba tesne minula michalovskú bránu, no o štyri minúty neskôr už zaznamenali tretí gól, po tom, čo sa po druhýkrát v stretnutí presadil český útočník Jakub Mareš. Ten profitoval zo spolupráce s Erikom Danielom, po ktorého prihrávke bombou nedal Macejovi šancu. Michalovčania sa snažili vrátiť do zápasu, pokusy Koscelníka aj Kushtu ale minuli ružomberskú bránu. V 78. minúte už mieril Martin Koscelník medzi tri žrde, no Macík jeho pokus kryl. Ružomberský golman si ale čisté konto neudržal. V 80. minúte sa totiž obranou "Ruže" predral Filip Serečin a upravil tak skóre zápasu na konečných 3:1.

MFK Ružomberok - MFK Zemplín Michalovce 3:1 (2:0)
Góly: 32. Mareš, 37. Ďubek, 54. Mareš – 80. Serečin
Bez kariet.
Rozhodovali: Michlian - Bobko, Súkeníková.
Divákov: 1223.
MFK: Macík - P. Maslo, J. Maslo, D. Kružliak, Kupec - Martin Nagy (78. Takáč), Faško - E. Daniel (74. Lačný), Ďubek (68. Gerát), Gál-Andrezly - J. Mareš
MFK ZEMPLÍN: P. Macej - M. Kolesár, Kavka (32. Regáli), Sipľak, Koscelník - Grič, Kristi Qose - I. Žofčák (46. Vajs), Dimitriadis, Serečin - Kushta (75. Bragin).



Uverejnené: 26.04.2017 21:04:41 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.