files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín sa dohodol s Miroslavom Božokom

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce majú ďalšiu výraznú a skúsenú posilu. Vedenie klubu sa totiž dohodlo na kontrakte s odchovancom michalovského futbalu Miroslavom Božokom. Čiperný stredopoliar, ktorý naposledy pôsobil u víťaza poľského pohára Arka Gdynia, kde bol dokonca kapitánom, sa v utorok zapojil do tréningového procesu najvýchodnejšieho účastníka Fortuna ligy a dnes došlo aj k podpisu zmluvy.

„Sme radi, že sa vracia ďalší náš odchovanec. Podobne ako vlani prišiel Igor Žofčák a výrazne nám pomohol, teraz veríme, že to tak bude aj s Miroslavom Božokom,“ rozhovoril sa športový riaditeľ MFK Zemplín Michalovce Marek Zahorčák, ktorý následne k angažovaniu tridsaťdvaročného bývalého hráča Ružomberka, Senca, Arky Gdynia, GKS Belchatow, či Gorniku Leczna dodáva. „Sme spokojní, že sa takisto zapojí do našej futbalovej rodiny. Dúfajme, že svojimi skúsenosťami pomôže mladým hráčom a kolektívu k dosiahnutiu vytýčených cieľov.“

Miroslav Božok pri podpise zmluvy

Na druhej strane, v kádri najvýchodnejšieho fortunaligistu s určitosťou neuvidíme albánskeho defenzívneho univerzála Kristiho Qoseho, ktorý sa dohodol na štvorročnom kontrakte s Ružomberkom. O ďalších hráčov PAOK Solún pôsobiacich v minulej sezóne v Michalovciach je záujem aj naďalej a momentálne prebiehajú rokovania s nimi, ako aj s gréckym klubom. „Čo sa týka ďalšieho posilnenia  kádra, momentálne riešime post útočníka a takisto hľadáme brankára. Pracuje sa aj s alternatívou, že tu ostane dvojica Urminský - Barát, ktorí sa s nami pripravujú v týchto dňoch, no brankár je stále v našom hľadáčiku,“ uviedol Marek Zahorčák k ďalším možným zmenám v kádri. My len dodajme, že druhou posilou michalovského celku je 22-ročný stredný obránca zo Španielska José Carrilo Mancilla, ktorý predtým pôsobil v Granade, Getafe a UD Logrones. Ten by mal vystužiť zadné rady po odchode Kristiho Qoseho a podľa facebookovej stránky MFK Zemplín je na odchode aj Michal Sipľak.

José Carrilo Mancilla by mal byť oporou zadných radov

Peter Brendza



Uverejnené: 28.06.2017 12:43:19 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.