files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tesná prehra MFK Zemplín s Volyňom Luck

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce prehrali v druhom prípravnom súboji pred nastávajúcou sezónou, keď v Užhorode podľahli ukrajinskému FC Volyň Luck tesne 0:1. O jediný gól zápasu sa v nadstavenom čase druhého polčasu postaral iba sedemnásťročný Vladyslav Dmytrenko. Zverenci trénera Antona Šoltisa budú v hre najbližšie v sobotu, keď vo Svidníku odohrajú zápas s Bardejovom.

FC Volyň Luck - MFK Zemplín Michalovce 1:0 (0:0)

Gól: 90+. Dmytrenko

MFK ZEMPLÍN: Barát (46. Prysiazhniuk) – Vajs, Kavka, Carrillo (60. Gros), M. Kolesár (75. M. Vojtko) – Grič – I. Žofčák, S. Danko (60. P. Kolesár), Turík (60. M. Bednár), M. Koscelník – F. Serečin.

Tréner Anton Šoltis zhodnotil druhý prípravný duel nasledovne: „Opäť sme nastúpili v inej zostave, prvýkrát dostal šancu španielsky stopér José Carrillo, ktorý sa ukázal v dobrom svetle. Úvodných dvadsať minút sme sa na ihrisku hľadali, ale v ďalšom priebehu zápasu sme boli lepším tímom. Hrali sme to, čo sme chceli, len sme boli trošku netrpezliví vo finálnej fáze. Napriek tomu sme si vypracovali päť či šesť tutových šancí, len ich premieňanie musíme zlepšiť, aby sa zápas vyvíjal v náš prospech. Koncovku sme opäť nezvládli, je to pre nás výzva do ďalšej práce, aby sme ich začali premieňať. Súper bol agresívny, mal viac silových hráčov, takže nás dobre preveril po fyzickej stránke. Vypracoval si možno tri šance a jednu z nich v nadstavenom čase aj využil, keď sa presadil po štandardnej situácii.“

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 29.06.2017 22:01:41 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.