files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Vysoká prehra MFK Zemplín s víťazom českého pohára

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce utrpeli vo svojom prvom prípravnom zápase v rámci sústredenie za riekou Morava porážku, keď v Luhačovciach prehrali s aktuálnym víťazom MOL Cupu a účastníkom skupinovej fázy Európskej ligy FC Fastav Zlín vysoko 1:5. Michalovčania neodštartovali zápas najhoršie, keď sa v štrnástej minúte zásluhou Igora Žofčáka ujali vedenia. Následne ale ešte v prvom dejstve trikrát inkasovali a ďalšie dva góly dostali v druhom polčase. Zverenci trénera Antona Šoltisa na sústredení, ktoré absolvujú v Uherskom Brode, odohrajú ešte jeden duel, keď v sobotu nastúpia proti nováčikovi najvyššej poľskej Ekstraklasy Górnik Zabrze. 

FC Fastav Zlín - MFK Zemplín Michalovce 5:1 (3:1)

Góly: 31. Diop, 36. Štípek, 37. Štípek, 73. Džafič, 90+1. Masař – 14. Žofčák (pok. kop)

FC FASTAV: Dostál – Pazdera (46. Matejov), Hnaníček, Gajič (46. Janíček), Bartošák (46. Kopečný) – Štípek (46. Huval), Holík (46. Podio), Jiráček (46. Traore), Bartolomeu (46. Džafič) – Diop (46. Fantiš), Beauguel (46. Píchal)

MFK ZEMPLÍN: Bieszczad – Sviarchynski, Kavka, Carrillo (60. Šosták), Šimčák – Grič – M. Koscelník, S. Danko, I. Žofčák (75. P. Kolesár), Božok (60. F. Serečin) – Bragin.

Kormidelník MFK Zemplín Anton Šoltis po porážke so „ševcami“ povedal: „Prvých tridsať minút z našej strany nebolo zlých, ujali sme sa vedenia po góle Igora Žofčáka z pokutového kopu, ktorý bol nariadený za faul, ale potom sme urobili jednoduché chyby, za ktoré nás súper potrestal a za stavu 3:1 pre Zlín sme odišli z ihriska. Zlínčania ukázali väčšiu kvalitu v strede poľa a boli efektívnejší, u nás nefungovalo veľa vecí. Chlapci sa mali viac pobiť o lepší výsledok, keď prehrávali o dva góly začali pôsobiť odovzdaným dojmom. S takýmto prístupom neuspejeme so žiadnym súperom. V najbližších dvoch dňoch budeme naďalej trénovať v Uherskom Brode a v sobotu nás pred odchodom domov čaká súboj s poľským Górnikom Zabrze.“

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 05.07.2017 18:31:13 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.