files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Sedmička hráčov so zmluvami s Duklou Ingema

Obranca Daniel Hančák hral za Michalovce už v posledných dvoch sezónach. Päťnásobný slovenský majster so Slovanom Bratislava patril medzi opory zadných radov. V Dukle Ingema sa rozhodol pokračovať naďalej. „Zvykol som si na život v Michalovciach i na prostredie a podmienky v klube, ktorý funguje na vysokej úrovni. Dobre sa poznáme aj s trénerom Miroslavom Ihnačákom, veď sme spoločne hrali v Martine. Verím, že s mužstvom naplníme stanovené ciele,“ uviedol Daniel Hančák, ktorý v poslednom ročníku v 52 stretnutiach strelil tri góly, pridal 19 asistencií a mal aj 18 plusových bodov.

Do druhej najvyššej slovenskej hokejovej súťaže sa po sezóne vo francúzskom La Roche sur Yon vracia útočník Jakub Linet. Do krajiny galského kohúta odchádzal ako jeden z najproduktívnejších hokejistov I. ligy. Dvadsaťšesťročný rodák zo Žiliny sa na východe Slovenska už cíti ako doma. „Chcel som odohrať viac zápasov ako v minulej sezóne, preto som sa rozhodol pre návrat domov. V Michalovciach majú vždy najvyššie ambície, inak to nie je ani tentoraz. Prostredie i trénera poznám z predchádzajúceho pôsobenia v Dukle, keď mi zavolal manažér Peter Tirpák, nemal som dôvod váhať,“ povedala staronová tvár v kádri Dukly Ingema Jakub Linet.

Brankára Adama Trenčana čaká tretia sezóna v michalovskom drese, v poslednej mal ako jasná jednotka klubu v základnej časti I. ligy percentuálne najvyššiu úspešnosť zákrokov (93,5 %). Trenčan chytal už aj v najvyššej slovenskej súťaži a pripísal si za Nitru aj štart v prestížnej Lige majstrov 2015/16.

Tomáš Valečko, ktorý bol v ročníku 2014/15 najlepšie strieľajúcim obrancom poľskej súťaže a extraligu hrával za Spišskú Novú Ves, Poprad i Liptovský Mikuláš, prichádza do Michaloviec z Prešova. Dvadsaťtriročný Filip Oravec bol doteraz kmeňový hráč Liptovského Mikuláša, v drese ktorého odohral v predchádzajúcej sezóne aj 22 stretnutí najvyššej súťaže. Za klub z Liptova hral aj Ivan Brezniak, ktorý si v troch zápasoch minulého ročníka obliekol aj dres Dukly. Tomáš Bánovský je odchovanec michalovského hokeja, medzi seniormi Dukly Ingema ho čaká už ôsma sezóna. V poslednej bol s 54 bodmi (23+31) jeden z najproduktívnejších hráčov mužstva.

 

zdroj:www.hkduklamichalovce.sk



Uverejnené: 11.07.2017 10:40:09 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.