files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Obrazom - Dukla Ingema začala s prípravou

Hokejisti Dukla Ingema Michalovce začali s prípravou na novú sezónu. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka tento týždeň budú trénovať v domácich podmienkach na suchu, od budúceho pondelka sa presunú na ľadovú plochu vranovskej STD arény. Vo vranovskom "azyle" sa budú pripravovať počas celého augusta a odohrajú tam aj prípravné súboje. Prípravu začalo 27 hokejistov a zapojilo sa do nej aj viacero mladíkov z juniorky. Naším fotobojektívom sme navštívili tréning v Mestskej športovej hale, ako aj poobednajší tréning na ZŠ Komenského či ZŠ Okružnej. Viac informácii z prípravy vám prinesieme čoskoro...

Začali prípravu
Brankári: Adam Trenčan, Tomaš Tkačik, Roman Dzúr, Maximilián Pajpach (naposledy pôsobil v Poprade a Martine B)
Obrancovia: Daniel Hančák, Martin Dolgoš, Tomáš Valečko, Pavol Masaryk (prišiel z juniorky), Marek Kolba (naposledy pôsobil vo francúzskom Dijone), Filip Oravec (naposledy pôsobil v Liptovskom Mikuláši), Branislav Cvengroš (naposledy pôsobil v Prešove).
Útočníci: Jakub Linet, Tomáš Banovský, Ľuboš Fajčák, Ivan Fedorko, Ivan Brezniak (naposledy pôsobil v Liptovskom Mikuláši), Dávid Rušin (na skúške, naposledy pôsobil v nemeckom Schwenningene), Lubor Balko (na skúške, naposledy pôsobil v Detve), Kirill Domayev (na skúške, naposledy pôsobil v Rimavskej Sobote), Gabriel Vereš, Dominik Borov, Tobias Lancoš, Nikolas Lancoš, Róbert Hercik (všetci príchod z juniorky), Roman Jaššo (naposledy pôsobil v juniorke Sparta Praha), Lukáš Toma (napsosledy pôsobil v Martine), Rastislav Gašpar st.



Uverejnené: 24.07.2017 21:22:37
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.