files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Škody na Mestskej hale minimálne, šampionát to neohrozí

Nedeľňajšia búrka spojená s krúpami a vetrom, ktorá vyvracala v Michalovciach stromy, či odtrhávala strechy, zanechala stopy aj na mestskom majetku. Poškodená po nej zostala Mestská športová hala, kde sa už o pätnásť dní začnú majstrovstvá Európy kadetiek v hádzanej.

Európsky šampionát v Mestskej športovej hale ohrozený nie je

Odtrhlo časť strechy

Poškodenie nastalo na streche haly, no nie je také veľké a šampionát to rozhodne neohrozí. „Na hale strhlo časť strechy,“ rozhovoril sa pre náš portál správa Mestskej športovej haly Martin Bumbera, ktorý následne pokračuje. „Nie je to nič dramatické a šampionát určite ohrozený nie je. Na oprave škôd pracujeme od pondelka. Všetko závisí od počasia. Keď bude priaznivé, do konca tohto týždňa, či začiatkom toho budúceho, budú všetky závady odstránené.“ Na streche Mestskej športovej haly je zhruba 2000 plechových štvorcov, vietor odtrhol zhruba desatinu z nich. „Utorkový dážď síce spôsobil, že do haly natieklo, no nebolo to nič hrozné a mestskú halu ešte v ten deň na tréningu využili tak hádzanári, ako aj hokejisti. Ako som už spomenul, nie je to nič dramatické a šampionát, ktorý sa začína 10. augusta to určite neohrozí,“ dodáva ešte k stavu Mestskej športovej haly, ktorá bude spoločne s Chemkostav arénou dejiskom kontinentálneho šampionátu, jej správca Martin Bumbera.

V Mestskej športovej hale došlo k výmene sedačiek, či maľbám šatní a sociálnych zariadení

Vymenili sedačky a skvalitnili šatne či sociálne zariadenia

Mestská športová hale bola v minulých dňoch podobne, ako zimný a futbalový štadión dejiskom rekonštrukčných prác. Tie v hale súviseli práve s majstrovstvami Európy kadetiek, ktorá začínajú vo štvrtok 10. augusta a potrvajú až do nedele 20. augusta. „Vymenili sa staré drevené sedačky, ktoré sme zamenili za sedačky zo zimného štadióna. Úpravami prešli sociálne zariadenia, kde došlo k maľbám či výmene poškodených obkladačiek a podobnými úpravami prešli aj všetky šatne. Z tohto pohľadu je všetko pripravené na európsky šampionát,“ uviedol správca michalovského športového stánku Martin Bumbera.

Peter Brendza



Uverejnené: 26.07.2017 15:02:30 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.