files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Motovia moto club - Rauchovi sa opäť darilo

Michalovský jazdec cestných motocyklov Peter Rauch má za sebou ďalšie vydarené preteky. Výsledkami v Moste a na maďarskom okruhu Pannoniaring spravil zrejme rozhodujúci krok  k obhajobe  titulu  z roku 2016. V moste sa tešil z dvoch prvých miest a stal sa tak celkovým víťazom pretekov. V Maďarsku zase v európskej konkurenciu obsadil štvrté miesto, no v slovenskej bol opäť najlepší a zaslúžene tak vedie so 170 bodmi hodnotenie MSR. Pred poslednými pretekmi v Orechovej Potôni je to výborná východisková pozícia na obhajobu slovenského titulu, ktorý získal minulý rok. 

Preteky v Moste sa odohrali ešte v polovici júla, konkrétne od 14. do 16. Práve vtedy súperili motocyklisti na okruhu Autodrom o dôležité body do českého, aj slovenského šampionátu. Petrovi Rauchovi sa na tomto podujatí výrazne darilo. Po víťazstve v sobotňajších pretekoch si totiž pripísal ďalší triumf v nedeľu a z Mostu si tak odniesol plných 50 bodov!

Štvrté preteky tejto sezóny absolvoval Peter Rauch v závere júla na obľúbenom okruhu v Pannoniaringu. Motocyklistom robilo problémy aj počasie, keďže počas pretekov sa teplota vyšplhala až na 34 stupňov. „V tomto počasí bolo veľmi problematické nastaviť motocykel, aby jeho parametre boli konkurencieschopné,“ konštatuje Peter Rauch. Ani vysoké teploty však Raucha nezastavili. V rámci Slovenska si opäť pripísal dve prvé miesta, v rámci európskeho hodnotenia skončil v oboch pretekoch na štvrtom mieste. Získané body mu pomohli k náskoku v celkovom hodnotení.

Aktuálne má na čele 170 bodov, druhý Aleš Kalman má 143 bodov. „Spravíme všetko preto, aby sme sa na konci tešili z titulu a takto potvrdili všetkým, aj sponzorom, že tohtoročné vynaložené úsilie stálo za to," podotýka manažér Motovia Club Michalovce Peter Bellás.



Uverejnené: 10.08.2017 09:13:33

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623