files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hokejové kluby začnú sezóny vo vranovskom azyle

To, o čom sa šepkalo už dlhšie, sa stalo realitou. Michalovské hokejové kluby, ktoré začali kvôli rekonštrukcii zimného štadióna prípravy na ľade v azyle vranovskej STD arény, začnú vo Vranove aj nastávajúce sezóny. Ich domovský stánok totiž stále nie je v stave, aby sa na ňom mohli hrať majstrovské zápasy, ako aj trénovať.

Práce na zimnom štadióne, ktorých ukončenie je naplánované do konca kalendárneho roka, síce podľa kompetentných pokročili, no možnosť tvorby ľadu a tým pádom umožnenie aspoň stiesneného účinkovania na štadióne zatiaľ, možná nie je. Padla teda aj možnosť septembrového otvorenia jednej časti štadióna, o ktorej sa hovorilo od začiatku rekonštrukcie, či akoby to chcel niekto počuť, prestavby. Túto alternatívu zatiaľ možné nie je realizovať. „O otvorení jednej časti štadióna počas rekonštrukcie zatiaľ z bezpečnostných dôvodov neuvažujeme,“ uviedla pre náš portál hovorkyňa mesta Michalovce Iveta Palečková, ktorá ale nevylúčila, že sa o tejto možnosti bude hovoriť aj v nasledujúcich týždňoch.

Podľa jej ďalších slov si mesto uvedomuje, že tým vzniknú klubom HK Dukla Ingema Michalovce a HK Mládež Michalovce ďalšie neočakávané finančné nároky, ktorými sa chce samospráva zaoberať na najbližšom mestskom zastupiteľstve. „Uvedomujeme si, že pre kluby táto situácia znamená zvýšené finančné nároky a preto požiadali mesto o čiastočnú kompenzáciu. Pripravili sme návrh na zmenu rozpočtu, ktorá by zahŕňala aj tieto požiadavky, čo však musia schváliť poslanci. Prerokovanie zmeny rozpočtu je naplánované na najbližšie mestské zastupiteľstvo, ktoré sa uskutoční v stredu 30. augusta 2017,“ podotkla hovorkyňa miestnej samosprávy.

Peter Brendza



Uverejnené: 25.08.2017 10:54:46 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
+421 917 203 776
redakcia@novinyzemplina.sk

Ivana Krásku 781/21
07101 Michalovce
Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.