files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dvojgólová prehra Dukly v Prešove

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce utrpeli druhú prehru v tejto sezóne, keď v piatom kole St. Nicolaus I. ligy prehrali v Prešove s tamojšími "tučniakmi" 1:3. Jediný michalovský gól zaznamenal Tomáš Banovský. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka sa najbližšie predstavia dvakrát doma, vo Vranove nad Topľou. Najskôr v piatok 29. septembra o 17.30 hod. privítajú rezervu Nových Zámkov a potom v stredu 4. októbra v rovnakom čase nastúpia proti Považskej Bystrici.

V zápase dvoch ašpirantov na popredné umiestnenie začali lepšie domáci „tučniaci“. Tí v siedmej minúte otvorili skóre, keď po kombinácii prvej lajny nabil Prokop Tomčákovi a ten nedal šancu Maximilánovi Pajpachovi. V ďalších minútach prvej časti sa hra vyrovnala, šance mali aj Michalovčania, no brankár Škorvánek si držal čisté konto. Na druhej strane sa do konca prvej dvadsaťminútovky menilo skóre ešte raz. V šestnástej minúte Chalupa expresne rýchlo, už po piatich sekundách potrestal vylúčenie Cútta a dostal tak svojich do vedenia 2:0. V úvode druhej časti mali viac z hry hostia. Tým sa podarilo v dvojnásobnej presilovke zásluhou Banovského znížiť, no naďalej im robil obrovské problémy brankár Škorvánek. Aj preto už ďalší gól do siete Šarišanov nepridali. Tí nakoniec v tretej tretine ešte poistili svoje víťazstvo, keď presne mieril Mihalčin, ktorý vyhnal Pajpacha z michalovskej brány. Jeho náhradník Adam Trenčan si už udržal čisté konto, no gól nepadol ani na druhej strane a zápas tak skončil tesným víťazstvom domáceho tímu.

HC Prešov Penguins - HK Dukla Ingema Michalovce 3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Góly: 7. Tomčák (Prokop), 16. Chalupa (Bylina) pres/1, 44. Michalčin – 30. Banovský (Cútt, Hvila) pres/2
Vylúčení: 7:4. Presilovky: 1:1. Oslabenia: 0:0. Divákov: 580. Rozhodovali: Žák - Štofančík, Wolf.
HC PENGUINS: Škorvánek ml. – Hopkovič, Novický, Taran, Pavúk, Mačkovič, Gábor, Marko Komloš, Michalčin – Mikolášek, Prokop, Tomčák – Baláž, Šimčák, P. Oško – Gavrik, Bylina, Chalupa – Ferenc, Pulščák, Krajňák.
HK DUKLA INGEMA: Pajpach (44. Trenčan) – Valečko, Hančák, Dolgoš, Kolba, Cvengroš, Rusina, F. Oravec – Hamráček, R. Gašpar, Solomončak – Banovský, Cútt, Hvila – Fajčák, Linet, Brezniak – Balko, L. Toma, Poliaček.



Uverejnené: 27.09.2017 20:44:03 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.