files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v zápase zvratov prehrala na Spiši 5:6 po predĺžení

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali v stretnutí 8. kola St. Nicolaus ligy na ľade Spišskej Novej Vsi 5:6 po predĺžení. V zápase zvratov, keď v druhej tretine prehrávali už 2:4, no troma gólmi v rade sa vrátili do zápasu, rozhodol v predĺžení Marek Nagy. Za Duklu sa do streleckej listiny zapísali Branislav Cvengroš, František Poliaček, Marek Kolba, nová posila Michal Kabáč a Tomáš Banovský. Zverenci trénera Miroslava Ihnačáka najbližšie dva ligové zápasy odohrajú na domácom ľade vo Vranove nad Topľou. V stredu 11. októbra v tradičnom čase od 17.30 privítajú v deviatom kole St. Nicolaus ligy HC OSMOS Bratislava, no a v piatok 13. októbra v rovnakom čase nastúpia proti Topoľčanom.

Michalovská Dukla už s uzdraveným Solomončakom a novou posilou Michalom Kabáčom z Liptovského Mikuláša, no bez zranených Fajčáka s Hančákom, nezačala na Spiši najlepšie. Prestala síce hneď v úvode vylúčenie Valečka, no druhý faul tohto obrancu už domáci hokejisti zásluhou Vartovníka potrestali. V prvej tretine už viac gólov nepadlo, hoci mohlo. Michalovčania však nič nevyťažili ani z troch presiloviek v rade. Vrece s gólmi sa roztrhlo v druhej tretine, v ktorej ich padlo až osem! Najskôr vyrovnával Cvengroš, potom poslal Spišiakov opäť do vedenia Vartovník, ktorý sa presadil vo vlastnom oslabení. V tej istej presilovke ale vyrovnal na 2:2 František Poliaček. V 29. minúte Spišiaci po góle Chmeľa opäť viedli a keď sa o tri minúty neskôr presadil aj Lesňák, Adam Trenčan z michalovskej brány putoval na striedačku. Dva inkasované góly ale nakopli Michalovčanov. Tým sa podarilo najskôr Kolbom znížiť, následne Kabáčom vyrovnať a keď sa v 37. minúte z presilovky presadil aj Banovský, Dukla bola po prvýkrát v stretnutí vo vedení (4:5). To ale neudržala, keď osem minút pred koncom vyrovnal Dalibor Mikula, ktorý tak nasmeroval zápas zvratov do predĺženia. V ňom boli nakoniec úspešnejší domáci, ktorý gólom Mareka Nagy rozhodli o tom, že extra bod ostáva na Spiši.

HK Spišská Nová Ves - HK Dukla Ingema Michalovce 6:5 pp. (1:0, 3:5, 1:0 - 1:0)
Góly: 7. Vartovník (Findura, Vantroba) pres/1, 25. Vartovník (Findura, Bdžoch) oslab/1, 29. Chmeľ (Adamčík, Vantroba), 32. Lesňák (Olejník, Giľák) pres/1, 52. Mikula (Nagy, Zwick), 64. Marek Nagy (D. Šterbák) – 23. Cvengroš (Balko), 25. Poliaček (Brezniak) pres/1, 33. Kolba (Linet), 36. Kabáč (Cvengroš, Linet), 38. Banovský (Kolba) pres/1
Vylúčení: 7:5. Presilovky: 2:2. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: Majling - Štofančík, Pribula. Divákov: 283.
HK: L. Gavalier - Zekucia, Vantroba, E. Halász, Bdžoch, Dinda, D. Šterbák, M. Krmenčík, Bednarčík - Bogoslovský, L. Vartovník, M. Findura - Zwick, Marek Nagy, D. Mikula - J. Lesňák, Adamčík, Giľák - Chmeľ, M. Olejník, K. Ferleťák.
HK DUKLA INGEMA: A. Trenčan (32. Pajpach) - Rusina, Valečko, Dolgoš, Kolba, F. Oravec, Cvengroš, Jaššo - Solomončak, R. Cútt, Hamráček - Banovský, Linet, Hvila - Poliaček, L. Toma, Brezniak - M. Kabáč, Balko, Borov.



Uverejnené: 06.10.2017 19:33:54 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.