files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla u súpera s treťou prehrou v rade

Ako na hojdačke sú v tejto sezóne výkony michalovskej Dukly Ingema. Zatiaľ, čo jej hráči doma bijú jedného súpera za druhým, keď z piatich duelov stratili akurát jeden bod, vonku je to odlišné. Zvíťazili akurát v Topoľčanoch, následne si pripísali tri prehry v rade. Po nezdaroch v Dubnici a Prešove prišla v piatok prehra aj na ľade Spišskej Novej Vsi, kde „Ihnačákovci“ prehrali 5:6 po predĺžení. Ambiciózny káder teda má o čom premýšľať. Zatiaľ, čo totiž prehry v Prešove či Dubnici sa dajú odpustiť kvalitami súperov, strata s mladíkmi zo Spišskej Novej Vsi ich môže ešte mrzieť.

„V zápasoch vonku sme akoby iné mužstvo,“ rozhovoril sa tréner Dukly Miroslav Ihnačák a následne pokračoval. „Aj tentoraz sme mali problémy s pohybom. Upozorňovali sme chlapcov na to, aby nerobili podobné chyby ako v Prešove či Dubnici. Zdalo sa, že po dvoch domácich vysokých víťazstvách ide naša forma hore, no zápas v Spišskej nás opäť vrátil na zem. Tie zápasy vonku budeme musieť nejako riešiť. Nie sme spokojní s výkonmi niektorých jedincov. Ako som už povedal minule, keď chceme hrať o špicu tabuľky, musíme vyhrávať nielen doma, ale aj u súperov.“

 

Michalovčania majú po troch prehrách vonku v rade o čom premýšľať

V zápase zvratov na Spiši sa vyhrať určite dalo. A Michalovčania k tomu boli blízko. Síce v polovici druhej tretiny prehrávali 2:4, troma gólmi v rade sa však dostali do vedenia. To neudržali, keď osem minút pred koncom inkasovali z hokejky Dalibora Mikulu, no a v predĺžení rozhodol ďalší „košický“ mladík Marek Nagy. „Bol to vyrovnaný duel, v ktorom obaja súperi chceli vyhrať. Síce sme nezačali dobre, v druhej tretine sme sa ale piatimi gólmi vrátili do hry. Náš výkon v tejto časti sa už podobal na to, čo by sme chceli vidieť. V tretej tretine sme ale urobili hlúpu individuálnu chybu, ktorú súper potrestal a niečo podobné sa stalo aj v predĺžení. Rozhodol teda nás zlý prístup na začiatku a individuálne chyby, ktorých sme urobili viac ako Spišiaci,“ dodal k zápasu Miroslav Ihnačák.

Peter Brendza



Uverejnené: 07.10.2017 13:57:28 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.