files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Športovú akadémiu Mateja Tótha poháňa O2

Olympijský víťaz a majster sveta v atletike Matej Tóth so svojim tímom priniesol celoslovenský  projekt pre deti predškolského a mladšieho školského veku –  Športovú akadémiu Mateja Tótha. Tento projekt oslovil spoločnosť O2, ktorá sa stala jeho podporovateľom a hlavným partnerom. Práve vďaka tejto spolupráci získalo 24 škôl z celého Slovenska celoročný grant, ktorý umožňuje bezplatne, dvakrát v týždni, športovať takmer 500 deťom.

Akadémia vytvorila precízne prepracovanú, modernú metodiku, vyškolila trénerov a spoločnosť O2 projekt podporila finančne a marketingovo. Každý na Slovensku prostredníctvom platformy Dobrý beh O2 (www.dobrybeh.o2.sk), dostal možnosť zapojiť sa do grantu a vybehať celoročné športovanie pre skupinu 20 detí vo svojom okrese. Akcia mala veľký úspech a už poznáme jednotlivých víťazov, ktorým zástupcovia Športovej akadémie Mateja Tótha a spoločnosti O2 odovzdali víťazné plakety, ktoré ich oprávňujú byť súčasťou Grantu O2 a využívať jeho výhody. Súčasťou odovzdávania častokrát bola aj osobná účasť olympijského víťaza a majstra sveta Mateja Tótha. Odovzdávanie plakiet malo na školách slávnostný priebeh za účasti detí, predstaviteľov školy a samosprávy.

Spoločnosť O2 a Športová akadémia Mateja Tótha priniesla na Slovensko novúšportovú aktivitu pre deti s prepracovanou metodikou, elektronickou žiackou knižkou a jedinečným tréningovým programom, ktorý dbá na kvalitu pohybu, zdravý vývoj dieťaťa a radosť z pohybu.
Projekt sa v krátkej dobe podarilo etablovať na Slovensku predovšetkým zásluhou spoločnosti O2, za čo si zaslúži poďakovanie nielen Športovej akadémie Mateja Tótha, ale predovšetkým detí, ktoré majú možnosť sa správne športovo a mentálne vyvíjať. A to je cieľom zmysluplnej myšlienky podporného projektu – Powered by O2.

Tlačová správa



Uverejnené: 17.10.2017 09:03:58 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.