files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zemplínčania chcú nepriaznivú sériu pretrhnúť v sobotu proti Nitre

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce nemajú za sebou najlepšie posledné týždne. Aj keď to herne z ich strany nie je najhoršie, aktuálne ťahajú nepriaznivú sériu štyroch prehier v rade a navyše v stredu vypadli aj zo Slovenského pohára, v ktorom v osemfinále prehrali v treťoligových Borčiciach 0:3.

Na keby sa nehrá

Michalovčania si mohli chuť po ligových prehrách napraviť pohárovým postupom do štvrťfinále. Žiaľ, po prehre s „mäsiarmi“ z Borčíc ešte viac spadli. „Je to škoda, pretože sa postúpiť cez tohto súpera určite dalo. Ako príčinu vypadnutia jednoznačne vidím našu koncovku. V prvom polčase sme mali viacero šancí, ktoré sme nevyužili a súper nás za to v druhom polčase potrestal. Na keby sa nehrá, no keby sme dali v prvom polčase gól, som o tom presvedčený, že ďalej ideme my,“ podotkol na margo stredajšieho vypadnutia ľavý obranca či kridelník MFK Zemplín Milan Šimčák.

Nepríjemný súper

Zverenci trénera Antona Šoltisa budú chcieť nepriaznivú sériu jednoznačne pretrhnúť v sobotňajšom domácom dueli (začiatok o 17.00 hod.) s prekvapením doterajšieho priebehu jesennej časti, nováčikom súťaže FC Nitra. Ten sa nejakú dobu držal dokonca na prvom mieste v tabuľke, aktuálne mu patrí pozícia v atraktívnej prvej šestke. „Ich výsledky sú pre mňa určite prekvapením. Na druhej strane, určite tam fungoval nováčikovský elán, pretože v Nitre dosť dlho nebola najvyššia súťaž. Ide o nepríjemného súpera. Vo svojom rade má skúseného brankára Hrošša a takisto špílmachra Kóňu. Navyše je tam rad mladých hráčov, ktorí sa chcú presadiť vo veľkom futbale. Nič ľahké určite nečakám, no na druhej strane, my sa musíme pozerať iba na seba. Momentálne sa nám výsledkovo nedarí a to chceme v sobotu jednoznačne zmeniť,“ presvedčivo konštatuje Milan Šimčák.

Peter Brendza



Uverejnené: 20.10.2017 15:30:21 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.