files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bezgólová remíza MFK Zemplín s Nitrou

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce nevyhrali ani v piatom ligovom zápase v rade, keď na domácej pôde aj napriek hernej prevahe remizovali s FC Nitra 0:0. Zverenci trénera Antona Šoltisa sa v nastávajúcom štrnástom kole Fortuna ligy opäť predstavia doma, keď v sobotu 28. októbra o 17.00 hod. privítajú v šesťbodovom zápase suseda v tabuľke Podbrezovú.

Michalovčania sa od začiatku zahryzli do svojho súpera, ktorý v prvých piatich minútach neprekročil poliacu čiaru. Dej zápasu výrazne ovplyvnila druhá minúta, kedy prenikajúceho Koscelníka v pokutovom území zastavil Ján Chovanec, píšťalka hlavného arbitra Smoláka ale ostala nemá. V ostatnom čase futbal veľa vzruchu nepriniesol. V 25. minúte prišla jediná šanca v prvom polčase, kedy Grič posunul loptu na Šimčáka, ktorý ale mieril iba do dobre postaveného Hrošša. No a keď sa v závere prvého dejstva neujal ani priamy kop Igora Žofčáka, prvý polčas aj napriek michalovskej hernej prevahe skončil bezgólovou remízou.

Domáci boli aktívnejší aj v druhom dejstve, no chýbala im finálna fáza. V nej nenašli pokoj počas celého duelu. Na začiatku druhého dejstva to dvakrát skúšal Martin Koscelník. Najskôr pálil iba do bočnej siete, pri druhom pokuse do najlepšieho hráča na ihrisku, brankára Nitry Hrošša. Tlak Michalovčanov stúpal, zo šestnástich rohov ale nevyťažili ani jednu čistú šancu. Hostia sa tak stále v pohode bránili. Nič na tom nezmenila ani Carillova hlavička, či pokusy Žofčáka a Bragina. V závere Zemplínčanov mohol definitívne zarezať Tomáš Kóňa, jeho pokus ale priestor troch žrdí nenašiel.

MFK Zemplín Michalovce - FC Nitra 0:0
Žlté karty: 31. Kolesár, 88. Grič - 32. Kuník
Rozhodovali: Smolák - Hancko, P. Bednár.
Divákov: 1088.
MFK ZEMPLÍN: Kira (61. Bieszczad) - Kolesár, M. Bednár, J. Carrillo, Šimčák - Grič - Koscelník (80. Regáli), I. Žofčák, S. Danko, Božok - Sulley (71. Bragin)
FC: Hroššo - Kuník, R. Križan, Niba, Ján Chovanec - T. Kóňa, A. Fábry (71. Charizopulos), Machovec - R. Valenta (52. Ngeyitala Lola), Balaj, Ivančík (90.+ Abrahám)



Uverejnené: 21.10.2017 20:08:10

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623