files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prešovský Crosby chce nadviazať na svoju produktivitu aj na Zemplíne

V lanskej sezóne ťahal bodmi prešovských „tučniakov“ za víťazstvom v prvej lige. Prešovčanom sa nakoniec podarilo vyhrať základnú časť. K tomu im výraznou mierou pomohol aj Oliver Jokeľ, ktorý v základnej časti zaznamenal 69 kanadských bodov za 30 gólov a 39 prihrávok, čím sa stal najproduktívnejším hráčom celej ligy. V tejto sezóne ale už Prešovčanom nepomôže. Po zranení, ktoré ho vyradilo z hry na niekoľko mesiacov, sa totiž dohodol na zmluve s ďalším ambicióznym prvoligistom, michalovskou Duklou Ingema.

Práve ponúknuté podmienky rozhodli pri Jokeľovom rozhodovaní pre mužstvo od Laborca, ktoré kvôli rekonštrukcii svojho stánku momentálne hráva domáce zápasy vo Vranove nad Topľou. „Záujem Dukly ma veľmi potešil,“ rozhovoril sa odchovanec košického hokeja, ktorý zatiaľ za Michalovce odohral dva zápasy. „Záujem mal aj Prešov, ale momentálne asi najlepšie podmienky v prvej lige majú Michalovce. Práve to rozhodlo, že som kývol na ich ponuku,“ dodáva prešovský Crosby, ktorému takáto prezývka od médií prischla v lanskej sezóne, keď bol bodovým ťahúňom prešovských „tučniakov“.

Dvadsaťšesťročný produktívny krídelník, ktorý sa v prvej lige pripomenul aj v drese Bardejova a v minulosti obliekal aj dres vtedy extraligového Martina, mal po minulej sezóne zdravotné problémy, ktoré ho hendikepovali v príprave. Roztrhnutá achilovka je už minulosťou a Jokeľ sa tak môže sústrediť na to, aby pomohol naplniť ambície michalovskej Dukly. „V prvom rade sa musím rozohrať. Na ľade trénujem v podstate iba tri týždne, takže potrebujem nabrať hernú a tréningovú prax. Verím, že to každým dňom bude lepšie a ja sa vrátim k tým výkonom, čo som podával vlani,“ podotýka Oliver Jokeľ.

Peter Brendza



Uverejnené: 22.10.2017 09:20:50 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.