files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla Ingema v Trnave s výhrou po samostatných nájazdoch

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce zvíťazili aj v druhom zápase na ľade súpera v rade, keď v stretnutí 13. kola St. Nicolaus I. ligy v Trnave vyhrali 3:2 po samostatných nájazdoch. O góly michalovskej Dukly sa postarali Radovan Cútt a Oliver Jokeľ, ktorý bol aj autorom presného zásahu v samostatných nájazdoch. Zverenci trénera Miroslava Chudého sa najbližšie predstavia na domácom ľade vranovskej STD arény, kde v piatok o 17.30 hod. privítajú lídra tabuľky HC Penguins Prešov.

Tréner Dukly Miroslav Chudý už mal k dispozícii aj ďalšiu posilu, skúseného obrancu Radka Deyla. V prvej tretine sa toho veľa na trnavskom štadióne neudialo. Michalovčania síce mali streleckú prevahu, z tej ale nevyťažili nič. Oba tímy v tejto časti premrhali dvoma presilovkami, prvá časť tak skončila bez gólov. Na otvárací gól diváci čakali až do 29. minúty. Dosiahol ho na radosť domáceho publika Martin Lukačovič, na ktorého presný zásah odpovedal o deväť minút neskôr Radovan Cútt. Ani v tretej tretine diváci nevideli gólové hody. Michalovčanov poslal v 47. minúte do vedenia Oliver Jokeľ, no už o minútu neskôr bolo po presnej strele Hrbáčika vyrovnané. Riadny hrací čas o víťazovi nerozhodol, muselo tak prísť na rad predĺženie. Ani v päťminútovom extra - time sa ale tímy gólovo nepresadili, došlo tak na trestné strieľania. V nich mal presnú mušku Oliver Jokeľ, ktorý rozhodol o tom, že extra bod putuje na Zemplín.

HK Trnava – HK Dukla Ingema Michalovce 2:3 po samost. nájazdoch (0:0, 1:1, 1:1 – 0:0)
Góly: 29. Lukačovič (Burzík), 48. Hrbáčik (Mišura) – 38. Cútt (Banovský), 47. Jokeľ (Balko, Poliaček), rozh. náj. Jokeľ.
Vylúčení: 3:3. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: M. Adamec – J. Valo, P. Tvrdoň. Divákov: 165.
HK: Gibl – Poláček, Mihalko, Mrázik, Hutár, Košecký, Poldruhák, Burian, Burzík – Szalay, Schmidt, Mrava – Hrbáčik, Mišura, Kamenický – Róth, Ševčík, Čunderlík – Lukačovič, Klema, Ftáčník.
HK DUKLA INGEMA: Trenčan – Valečko, Hančák, Kolba, Deyl, Cvengroš, Rusina, Dolgoš – Solomonchak, Cútt, Banovský – Hvila, Linet, Mašlonka – Kabáč, Toma, Poliaček – Jokeľ, Balko, Hamráček.  



Uverejnené: 25.10.2017 20:17:27 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.