files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Veľké Kapušany pod taktovkou trénera Štefana Breza

Futbalisti účastníka štvrtej futbalovej Juh MFK Veľké Kapušany odštartovali letnú prípravu už pod vedením nového trénera Štefana Breza, ktorý na trénerskej lavičke A-mužstva vystriedal doterajšieho kormidelníka Adriána Kostreja. Po vlaňajšom ročníku desiate mužstvo štvrtej ligy Juh si kladie za cieľ posunúť sa v tabuľke vyššie, zlepšiť tréningový proces a pritiahnuť do hľadiska viac divákov.


Štefan Brezo do marca tohto roka viedol susedný Kráľovský Chlmec, ale popritom aj hrával za B-mužstvo Veľkých Kapušian. „Bola to zvláštna situácia, keďže som bol vlastne hráčom Veľkých Kapušian, ale na štvrtoligovom poli som bol ich súperom. Som preto rád, že teraz sa môžem tunajšiemu futbalu venovať naplno, aj keď si uvedomujem, že ma bude čakať veľa práce. Túto ponuku vnímam predovšetkým ako určitú výzvu a zároveň aj pomoc MFK. Verím, že moja práca prinesie klubu svoje ovocie a že vedenie bude s mojou prácou spokojné,“ povedal Štefan Brezo na margo svojho futbalového návratu do Veľkých Kapušian.
V kádri MFK zatiaľ nenastali veľké obmeny. Klub rátal s návratom svojho odchovanca Marcela Hamiho z Michaloviec, lenže ten poškuľuje po angažmáne v Maďarsku. Rovnako je v hre návrat brankára Repovského, ale ten má možnosť účinkovať v treťoligovej Barci. Brankársku hádanku však môže vyriešiť aj Pavol Filo z Vojan, ktorý uplynulé dve sezóny strávil v prvoligovom doraste Michaloviec. „Káder potrebujeme jednoznačne posilniť! Ale ešte dôležitejšie je zlepšiť tréningový proces. Bez neho totiž niet kondície a zákonite ani dobrej hry. Viem, že práve to bolo v minulosti problémom mužstva a mojim cieľom je to zmeniť. Ak sa mi to nepodarí, ďalej sa neposunieme,“ doplnil Štefan Brezo, ktorý má ešte tri týždne na to, aby mužstvo kvalitne pripravil. Poslúžiť mu na to má aj šesť zápasov do konca júla.
Prvú hernú previerku absolvovali Veľké Kapušany v nedeľu, doma privítali Veľké Revištia, ktorým podľahli 2:6, keď úspešnými strelcami boli Ovák a Vašky. Práve Veľké Revištia budú súperom Veľkých Kapušian v prvom kole majstrovskej súťaže. Nedesí trénera táto porážka? „Je dobré dostať facku hneď na úvod prípravy, hádam sa aspoň ktosi preberie a zistí, kde je chyba. V prvom rade nás bolo málo, čo sa dá povedať aj o maximálne desaťčlennom zastúpení na tréningoch. Takisto sa potrebujeme posilniť, ale to nie je parketa pre mňa,“ dodal Štefan Brezo.
 



Uverejnené: 11.07.2010 18:22:07 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.