files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla s druhým hladkým víťazstvom v rade

Aj napriek obrovskej maródke zvládli hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce aj druhý tohtotýždňový zápas, keď v rámci 15. kola St. Nicolaus I. ligy zvíťazili na ľade Považskej Bystrici hladko 8:2. Po druhom víťazstve v rade sa Michalovčania prepracovali na druhé miesto v tabuľke, len o dva body za nového lídra HK 36 Skalica.

V prvej tretine to ešte na vysoké víťazstvo „ingemákov“ nevyzeralo. Tí síce išli do vedenia po góle svojho najlepšieho strelca Františka Poliačeka, no domácim sa v závere prvej tretiny podarilo vyrovnať. Od druhej tretiny sa ale už hralo podľa nôt michalovskej Dukly. Tá v zostávajúcich tretinách zaznamenala tri a štyri góly, no a nakoniec na Považí triumfovala hladko 8:2. „Bol to z našej strany vydarený zápas,“ rozhovoril sa asistent trénera Richard Šechný. Ten kvôli zdravotným ťažkostiam opäť zastúpil hlavného lodivoda Miroslava Chudého. „Chlapci od prvej minúty podali zodpovedný výkon. Síce sme po prvej tretine remizovali 1:1, no boli sme lepším tímom a ja som veril, že svoju prevahu zúročíme v zostávajúcich minútach. Tak sa aj stalo,“ pokračoval po druhom tohtotýždňovom víťazstve Richard Šechný, ktorý mal v Považskej Bystrici k dispozícii aj ukrajinského obrancu Pavla Tarana a obávaného kanoniera Igora Halása. Obaja prišli do Michaloviec na skúšku, po dvoch zápasoch sa uvidí, či ostanú.

Vysoké víťazstvo je o to cennejšie, že Michalovčania nastúpili na Považí iba s troma päťkami. K dlhodobo zraneným Banovskému, Fedorkovi, Oravcovi či Brezniakovi sa pridal po stredajšom stretnutí s Novými Zámkami aj Oliver Jokeľ, no a žeby toho nebolo málo, zranenie sa obnovilo aj Ľubošovi Fajčákovi. „Je toho naozaj dosť. Brezniak ešte netrénuje naplno, Banovský, Fedorko či po novom aj Jokeľ nám vypadli na niekoľko týždňov. V Považskej Bystrici s nami bol aj Ľuboš Fajčák, ktorý to skúšal na rozkorčuľovaní, žiaľ, hrať nemohol. Uvidíme, ako to bude s jeho zdravotným stavom v ďalších dňoch. Zranenia ale patria k športu. Musíme sa s tým vysporiadať,“ podotkol Richard Šechný, ktorý by mal mať budúci týždeň k dispozícii už aj Radovana Cútta či Michala Kabáča. My len dodajme, že „líšky z ingemy“ sa budúci týždeň najskôr predstavia v stredu na vlastnom ľade vo Vranove nad Topľou, kde privítajú Spišskú Novú Ves, no a v piatok vycestujú do Bratislavy, kde ich čaká náročný duel na ľade nováčika súťaže HC Osmos.

Peter Brendza 



Uverejnené: 04.11.2017 16:51:25 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.