files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Natiahnu Michalovčania bodovú sériu aj doma proti Spišiakom?

Už šesť zápasov v rade neodchádzali hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce z ľadu bez bodového zisku. Zverenci trénerskej dvojice Miroslav Chudý – Richard Šechný aj napriek zdravotným problémom, ktoré sa nevyhli ani samotnému realizačnému tímu, v posledných týždňoch šľapu ako hodinky. Naposledy nebodovali ešte v jedenástom kole v Skalici, odvtedy v šiestich idúcich zápasoch získali aspoň bod, čo ich vynieslo už na druhé miesto v tabuľke, s dvojbodovou stratou na lídra zo Skalice.

Minulý týždeň mali Michalovčania výborný. Najskôr doma zdolali rezervu Nových Zámkov 7:1 a v piatok v Považskej Bystrici zvíťazili 8:2. „Hrali sme proti súperom zo spodu tabuľky, no takéto zápasy sú niekedy najťažšie,“ rozhovoril sa obranca HK Dukla Ingema Branislav Cvengroš. „Určite sme nemohli nič podceniť. Čo sa týka spokojnosti, tá určite v našich radoch je. Na to, v akom sme boli zložení, hladké víťazstvá tešia. Ťažké to bolo hlavne na koncentráciu. Som rád, že sme ich zvládli a v povinných dueloch tak nezakopli,“ dodal ešte k minulému týždňu čochvíľa 24-ročný bek.

Nastávajúci týždeň sú v St. Nicolaus I. lige na programe síce tri kolá, Michalovčania budú v hre ale iba dvakrát. Súboj na nedeľu naplánovaného devätnásteho kola v Topoľčanoch, si totiž už predohrali (3:0). „Vojaci“ tak nastúpia iba v stredu o 17.30 hod. doma proti Spišskej Novej Vsi, no a v piatok pocestujú do Bratislavy, kde ich čaká nevyspytateľný nováčik HC Osmos. V hlavách ale majú zatiaľ iba stredu a duel proti Spišiakom. Tí sú v aktuálnej sezóne rezervou extraligového Popradu, a keďže v najvyššej súťaži je momentálne prestávka, môže sa stať, že do Vranova ich prídu posilniť aj niektorí hráči od Tipsportligistu. „Práve to. Uvidíme, v akom zložení k nám pricestujú, či ich posilní aj niekto z Popradu. Očakávam ťažký duel, no hráme doma a na domácom ľade body strácať nechceme,“ podotýka Branislav Cvengroš, jeden z piatich odchovancov spišskonovoveského hokeja v službách michalovskej Dukly. „Spišská Nová Ves má mladé mužstvo, ktoré hlavne korčuľuje. Hrajú so srdiečkom. Keď im vyjde zápas, vedia potrápiť každého. My im máme čo vracať. Prvý zápas sme tam prehrali 5:6 a teraz im prehru chceme vrátiť aj s úrokmi,“ dodáva na záver aktuálne, čo sa týka štatistiky plus/mínus, najlepší hráč celej St. Nicolaus ligy, ktorý nazbieral už 22 plusových bodov.

Peter Brendza



Uverejnené: 07.11.2017 18:14:26 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.