files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovský víťazný obrat v hlavnom meste

Hokejisti HK Dukla Michalovce sa naďalej vezú na víťaznej vlne. V piatkovom súboji osemnásteho kola St. Nicolaus I. ligy zvíťazili na ľade nováčika súťaže HC Osmos Bratislava 4:3 po predĺžení a upevnili si tak druhé miesto v tabuľke.

Víťazstvo je o to cennejšie, že v Bratislave Michalovčania ani raz v riadnom hracom čase nevyhrávali a museli otáčať výsledok zo stavu 0:2 aj 2:3. „Ťažšie sme sa rozbiehali. Neviem, čím to bolo, či dlhou cestou, ale tá prvá tretina z našej strany rozhodne dobrá nebola. Cez prestávku som v šatni zvýšil hlas. Našu hru som si totiž predstavoval oveľa aktívnejšiu. Postupom času sme sa ale rozbehli a myslím si, že od polovice zápasu sme prebrali iniciatívu my. V druhej tretine sme dokázali vyrovnať na 2:2, no následne ma mrzí tretí gól v poslednej minúte, keď sme pred ním urobili zbytočné zakázané uvoľnenie. Našťastie sa nám podarilo v tretej tretine zaslúžene vyrovnať. Mrzí ma aj naša koncovka, pretože sme nepremenili veľa čistých šancí. Domáci boli rozhodne efektívnejší, keď zo štyroch šancí až trikrát skórovali. Víťazstvo ale určite teší, pretože v Bratislave sa ľahko nevyhráva,“ podotkol na margo stretnutia v hlavnom meste tréner HK Dukla Ingema Michalovce Miroslav Chudý.

Michalovskí hokejisti sa tak stále vezú na víťaznej vlne. Vyhrali posledné štyri zápasy a naďalej tak bojujú o absolútnu špicu tabuľky. „Nejak tie výsledky zatiaľ neriešime. Samozrejme, každý chce vyhrávať, my nie sme výnimka. V prvom rade musí byť naším cieľom konsolidácia mužstva,“ podotýka tréner, ktorý prišiel do Dukly začiatkom októbra a následne dodáva. „Posledné tri týždne sme hrali na tri útoky, až včera sme ich konečne mali štyri. Možno aj preto sa chalani rozbiehali pomalšie. Som však rád, že sme konečne mali štyri útoky. Teraz nás v stredu čaká líder súťaže zo Skalice. Musíme sa pred týmto zápasom povenovať aj presilovkám či oslabeniam, pretože aj to môže rozhodnúť. Týka sa to však aj ďalších tímov ako Dubnica, či Prešov. Súťaž určite je kvalitná a čakajú nás ďalšie náročné zápasy. My však máme dobré mužstvo a ja dúfam, že na vami spomenutej víťaznej vlne sa budeme viesť čo najdlhšie.“

Peter Brendza



Uverejnené: 11.11.2017 15:37:15 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.