files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prežite vianočné sviatky v Thermalparku Šírava!

Počas celých vianočných prázdnin láka Thermalpark Šírava svojimi atrakciami malých i veľkých. Služby thermalparku budú verejnosti prístupné každý deň, s výnimkou štedrého dňa.

Otváracie hodiny počas sviatkov

V thermalparku vás neprekvapia žiadne obmedzenia. Relax a zábavu bez limitov môžete prežiť každý deň okrem štedrého dňa, kedy je zariadenie jediný deň v roku zatvorené. Už 23. decembra bude Vodný svet thermalparku sprístupnený od 09.00 hod. tradične až do 21.00 hod. Rovnaký otvárací čas má thermalpark aj počas sviatkov 25.12. a 26.12. Tešiť sa z rodinného výletu potom môžete počas celých prázdnin. O tom, že thermalpark zbližuje celé rodiny svedčia aj skúsenosti z minulých rokov, keď sa blázneniu v morských vlnách venovali hneď celé generácie rodín, dokonca z viacerých kútov sveta. Na Silvestra bude svojim verným zákazníkom thermalpark k dispozícii od 09.00 hod. do 17.00 hod. a na Nový rok od 13.00 hod. do 21.00 hod. Kto premeškal zážitky v thermalparku medzi sviatkami, atrakcie ho čakajú aj po sviatkoch a to po celý zvyšok prázdnin, v otváracom čase od 09.00 hod. do 21.00 hod. Wellness a Relax zóna sa otvárajú vždy o dve hodiny neskôr.

Darujte zážitok

Nakoľko sa počas minulých rokov najmä v predvianočnom období návštevníci tešili  z možnosti zakúpiť pre svojich blízkych rozličné darčeky spojené s pobytom a službami, tento rok sa rezort rozhodol tieto služby ešte viac zatraktívniť. Okrem tradičných možností „zážitkových prezentov“ – Darčekovej poukážky, Poukazov na vstup alebo predplatenej kreditnej karty PREPAID CREDIT CARD, pribudli do ponuky aj Permanentky.

Darčeková poukážka

Výhodou Darčekovej poukážky v hodnote 25 EUR je fakt, že ju môže obdarovaný použiť na akékoľvek vstupy (aj pre viac osôb) do Vodného sveta, Wellness 18 + a Relax zóny. Môže ňou tiež hradiť platby za celý ponúkaný sortiment, teda za reštauráciu, či procedúry (masáže, galvanizáciu, kúpele, zábaly atď.).

Vstupné poukazy

Poukaz na vstup je možné zakúpiť na akýkoľvek vstup z platného cenníka, na masáž, zážitkový kúpeľ, či rodinné saunovanie. Na  všetky procedúry dostupné v rezorte. Poukaz slúži pre jednu osobu a je platný tri mesiace od dátumu jeho vystavenia.

Dobíjateľná kreditná karta

Prostredníctvom Prepaid Credit Card si návštevník môže pri vstupe zakúpiť  akékoľvek vstupy do Vodného sveta a Wellness. Minimálna hodnota dobitia je 50,-€ a ku každému dobitiu kreditu zákazník automaticky získava bonus vo výške 5%. Karta je prenosná.

Úplnou novinkou sú výhodné permanentky

Pre stálych zákazníkov existuje možnosť zakúpiť si permanentku. Tá obsahuje 20 vstupov na 4 hodiny do vodného sveta a wellness neobmedzene alebo 20 vstupov exkluzívneho kratšieho dvojhodinového vstupu do vodného sveta.

Darčeky aj celoročne

Darčeky je samozrejme možné zakúpiť nielen v období pred vianočnými sviatkami, ale celoročne, osobne na recepcii Thermalparku Šírava, kde s výberom vhodného darčeka radi poradia. Ak však zákazníkom nevyhovuje osobný odber, vybraný produkt je možné uhradiť prevodom z bankového účtu a zaslať poštou. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok neváhajte kontaktovať recepciu rezortu na tel. čísle 056/2852020.




Uverejnené: 11.12.2017 10:57:59 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.