files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

O hladkej prehre rozhodla prvá tretina

Víťazná séria michalovskej Dukly skončila v piatok na Záhorí. Zverenci trénera Miroslava Chudého po piatich výhrach v rade našli premožiteľa, keď v Skalici prehrali hladko 1:5. Aj keď Michalovčania chceli po prvýkrát v sezóne v súbojoch týchto tímov, aby zvíťazili hostia, o možnosť výhry prišli hneď v úvode, keď za štrnásť minút inkasovali trikrát...

„Práve tam sme prišli o nádej na lepší výsledok,“ rozhovoril sa tréner Dukly Ingema Miroslav Chudý, ktorý bol po prehre sklamaný. „Ani nie tak z prehry, ako z výkonu, pretože si myslím, že toto mužstvo má na viac. O našej prehre rozhodla prvá tretina, ktorú sme prehrali 3:0. Prvá tretina tak bola dôležitá pre ďalší vývoj stretnutia. Mrzí ma to o to viac, že som hráčov upozorňoval práve na skalické začiatky. My sme ho prepásli a potom sa to s nami viezlo. V druhej tretine sme sa mohli vrátiť do zápasu, žiaľ, opäť sme doplatili na slabú efektivitu. Súper pridal štvrtý gól, ktorý nás definitívne zlomil. Skaličania následne kontrolovali priebeh zápasu a my sme sa do neho už nedostali. Samozrejme, za stavu 0:4 v Skalici je to ťažké. My sme však niečo s výsledkom mohli urobiť v druhej tretine, museli by sme však lepšie využívať šance. Zatiaľ, čo my sme mali problém s efektivitou, súper využil prakticky každú gólovú šancu a aj v tom vidím príčinu našej prehry. Tým pádom Skaličania zvíťazili zaslúžene. My sme nepodali taký výkon, na aký toto mužstvo má,“ pokračoval Miroslav Chudý.

Miroslav Chudý spokojný nebol hlavne s výkonom svojich zverencov

Michalovčania sa budú chcieť vrátiť znova na víťaznú vlnu už v nedeľu, kedy v tradičnom čase od 17.30 hod. privítajú nováčika súťaže Dubnicu nad Váhom. „My sa predovšetkým musíme rehabilitovať za prehru v Skalici. Nielen, čo sa týka výsledku, ale hlavne z hernej stránky. Tá nebola dobrá. Určite, každý chce vyhrávať, niekedy prídu aj prehry, no na druhej strane, výkon, akým sme dospeli k prehre v Skalici dobrý z našej strany nebol. Moje predstavy sú úplne odlišné. Aj preto očakávam, že v nedeľu sa chlapci rehabilitujú a podajú diametrálne odlišný výkon, ako podali v piatok na skalickom ľade. To je základná vec, ktorú očakávam pri súboji s Dubnicou. Potrebujeme sa totiž vrátiť k tej hre, ktorá nás zdobila v predošlých zápasoch,“ dodáva Miroslav Chudý.

Peter Brendza



Uverejnené: 16.12.2017 16:39:13 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.